Професия: Стриптийзьор / Magic Mike 2012

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Професия: Стриптийзьор / Magic Mike 2012

    Майк (Чанинг Тейтъм) е горещата звезда на стриптийз шоуто в нощен клуб „Екскуизит“. Колкото повече го обичат жените, толкова повече харчат те, и толкова по-щастлив е собственикът на клуба Далас (Матю Макконъхи).

След като забелязва потенциала на човека, когото нарича Хлапето (Алекс Петифър), Майк поема 19-годишния младок под крилото си, и го обучава на изтънчените изкуства: да танцуваш, купонясваш, сваляш жени и правиш лесни пари. Не след дълго най-новият танцьор в клуба привлича много свои фенове, а лятото му донася купища забавления, приятелства и добро прекарване.

Но скоро Майк се запознава с пленителната сестра на Хлапето – Брук. Тя определено е човек, който той не иска да загуби, докато на пътя на щастието му не се изправя неговия начин на живот.

Държава:

  САЩ

Година:  
2012

Времетраене:  
110 мин.

Жанрове:  
Комедия   Драма   
Режисьор:  
Стивън Содърбърг 
В ролите:  

Алекс Петифър ,  Адам Родригес ,  Микаела Джонсън ,  Джеймс Мартин Кели ,  Оливия Мън ,  Джо Манганиело ,  Мат Боумър ,  Матю Макконъхи ,  Чанинг Тейтъм ,  Коуди Хорн, Райли Киа 

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.