Модни обувки, ботуши, боти. Обувки модерни за вас! | Обувки! Модерни обувки, ботуши, сандали, чехли и боти и всички модни…

2
Добави коментар
r5857
r5857

Тук мога да отнеса доста критики, но ще си позволя да разкажа какво се случи с моите дамски ботуши закупени ми от известен Френски бутик. Не бих искала да издавам името му, поради това че и той като другите държи на имиджа си.

Но нека започнем по същество.

ботуши

Жена съм често пътуваща до Париж, и през едно от пребиваванията ми там реших и аз да взема нещо за себе си. До сега не бях си купувала бутикова стока, но поради повишаването ме в длъжност, и значителното увеличение на заплатата ми, имах намерението да се изтупам и да се изфукам пред дружките ми с нещо различно от Франция. Нали знаете, женската злоба и завист е без граници, и просто ужидах да видя смаяните лица на приятелките си.

дамски ботуши

Така през почивният ден отделих доста от времето си в обиколки по техните бутикови магазини, а беше и края на август и вече бяха извадили зимните си колекции. Първоначално мислех да се сдобия със скъпо кожено палто, и после размислих че повече се нуждая от ботуши за зимата. И така вървейки си, се озовах в магазина и си харесах едни. Любезното обслужване на персонала ме учуди, защото тук в България не бях виждала такава. Избрах си моделче от кожа, защото Българските студове са известни а при нас снеговете се задържат значително дълго. За мой късмет, имаше и моят размер, и то поради факта че все още е лято и няма такова голямо търсене. Пробвах, залепнаха ми и си ги купих, и веднага нещо ме наведе на мисълта, как бързо като се прибера от командировката си, да се представя с новите си ботуши от Франция, пред завистливите си дружки.

Времето бързо отлита, а така също и моята командировка в Париж свърши и се прибирах към страната. Пътят беше дълъг и изтощителен, нищо че летяхме със самолет, а времето доста топло. Имах и посрещачи на летището, които взеха багажа ми и ме посрещнаха с добре дошла. Там беше и шефът ми, на който дадох отчет за извършената ми работа, и се отправих към в къщи.

Починах, и взех да се ровя из Фейса, нали сега е на мода. И както си гледах стената, ми хрумна да поразгледам и нашите магазини за обувки из нета. Разгледах шест, и на седмия на какво мислите попаднах ето тук, попаднах на същите тези дамски ботуши които си бях купила от Парижкия бутик, само че тук, в този магазин се продават на значително по-ниска цена, съвсем различна от Френската. Направо останах шокирана и замръзнах на място. Гледах, гледах втренчено в монитора и не можех да повярвам на очите си………

Така бързо забравих да се похваля пред моите дружки, за новата си Френска придобивка от бутик. Дори и да ме попитат от къде са дългите ми обувки за зимата ми, никога няма да се издам, тъй-като ще стана за присмех. Така че момичета, никога не завиждайте и не се присмивайте на приятелките си, за да не изпаднете в моята ситуация – в место на мен да завиждат, аз да завиждам на тях! А за да не завиждате и вие, и да си намерите всичко за вас евтино, надникнете тука.

Tags: ботуши, дамски ботуши, обувки