Ето я диетата, с която Мария извая тяло на богиня!

35
Добави коментар
Aleks101
Aleks101

Ето я диетата, с която Мария извая тяло на богиня!

Поп фолк миньончето Мария може да се похвали с доста кръшна фигура!

Мария, една от популярните в последните години поп фолк изпълнителки, не допуска интересът към нея да спадне. Именно поради това полага необходимите грижи във всяко едно отношение. А всички сме наясно, че визията е особено важна за всяка публична личност.

Мария е супер секси!

Именно поради това Мария се постара да даде всичко от себе си и наистина извая тяло на богиня.

И въпреки че самата тя не използва думата диета, а хранителен режим, факт е,  че резултат има. Основите на този режим певицата разкрива, че лежат на богатото на протеини меню и на редовните фитнес занимания.

Най-често закуската на Мария включва единствено чаша кафе с мед, обядът е запазено време за любимите суши деликатеси или за риба, които певицата редува с телешко месо, салата, към които задължително добавя и няколко филии пълнозърнест хляб.

Следобяд изпълнителката похапва кисело мляко, а вечеря предимно салата. Любимата й такава е зелена с риба тон, която редува и с кисели ябълки с плочка сирене.

Фитнес заниманията са задължителна част от ежедневието й, като за тях отделя по няколко часа поне 3-4 пъти в седмицата. Редува кардио тренировки със силови за горната и долната част на тялото, като в режима й са включени и коремни преси и бягане на пътека.

cпoдeлянe нa вpъз?a

ВАЖНО: Ако публикацията Ето я диетата, с която Мария извая тяло на богиня! ви е допаднала или има какво да добавите или попитате, молим, коментирайте я най-долу на страницата!

loading…

Здраве.вс препоръчва и: