Подходящо столче за кола

2
Добави коментар
kormorana82
kormorana82

Започнахте ли да мислите вече какво столче за кола ще ви е необходимо за да превозвате вашия мъник напред назад? В онлайн магазините има доста голям избор на столчета за кола, но ние се спряхме на една от най-добрите и достъпни марки на пазара – KinderKraft Smart.

KinderKraft Smart столче за кола покрива всички необходимо европейски стандарти за безопаснот и качество и е насочено към групите деца от първа до трета. Цената на продукта е съвсем достъпна, като се има предвид какви цени са определили повечето доставчици за подобен артикул и ако направим едно сравнение, KinderKraft е почти наполовина от останалите добри марки столчета за кола.

Този вид столче е изключително сигурно, притежава свойството по много лесен начин да направите реглаж както на височината на колана на детето, така и на самата облегалка. Този вид столче за кола имат и странична защита, направени са от много добра тапицерия предпазваща и гръбнака на детето. Самата седалка е мекичка и прави пътуването неусетно.

Самото столче се поставя много лесно във вашия автомобил и не е нужно да имате кой знае какви познания. Има триточков колан, който просто трябва да бъде фиксиран на самата седалка на колата. Другото удобство, което предлага тази марка е възможността напълно цялата тапицерия на столчето да се маха и да се изпира в автоматична перална, тъй като знаете че малчуганите обичат много да се цапат.

Освен това макар и за добрата си цена, столчето по никакъв начин не отстъпва и по дизайн и стил от останалите марки! Посетете, разгледайте тези столчета в интернет и сами ще се убедите, че няма да сгрешите!

източник: nuvita-bg.com