Дива и красива с ALDO! » Моден свят

0
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тенденциите при аксесоарите за сезон есен-зима 2012-2013 са изключително разнообразни, а известният канадски бранд Aldo успява да задоволи потребностите на всякакви дами, независимо от индивидуалния им моден вкус. Както винаги рекламната кампания на модната марка, която се предлага и на българския пазар, е ултра ефектна, наситена с много свежо настроение, интензивни багри, усмивки и разбира се – забележителни фешън находки!

Всеки сезон канадската компания разкрива пред нас богат избор от разкошни обувки, а тази есен не е изключение. В рекламната фотосесия можем да се насладим на елегантни модели за парти и специални поводи или да хвърлим око на артистичните предложения с шарени принтове и декорация от дантела.

От Aldo ни изкушават и със страхотни боти украсени с капси или направени от мек велур, топли ботушки и още много разнообразни творения, подходящи за модните почитателки, които знаят, че правилният аксесоар може да преобрази цялата визия!

В новата колекция на Aldo откриваме широка гама от дизайнерски предложения. Освен шикозни и удобни за носене обувки, виждаме още многообразие от стилни чанти с интересен дизайн и атрактивни бижута с масивна форма, които ще придадат нотка металически блясък на тоалета ви.

Разкошните аксесоари ще направят визията ви модерна, красива и подходяща за всякакви поводи – от романтична вечеря или среща с приятели, до ежедневна разходка или шикозен аутфит за работа.

Автор: Делица Цонева