Детско облекло | Bebok.eu - статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и отглеждането на Вашето бебе.

Детско облекло | Bebok.eu - статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и отглеждането на Вашето бебе.

Всеки родител иска детето му да носи най-хубавите и скъпи дрехи. В това отношение обаче има възможност да се допуснат много големи грешки - както в желанието да се спестят пари, така и в желанието да се похарчи прекалено много.

Не по-малка грешка може да бъде налагането на родителското мнение.

В никакъв случай детето не бива да бъде карано насила да носи нещо, което не му харесва. Трябва да се има предвид, че всяко дете е уникална личност и то още от ранна възраст има свое собствено чувство за стил. Разбираемо е, че неговото възприятие за мода и красота доста често не съвпада с това на родителя. Не трябва, обаче то да носи дрехи, които не му харесват, защото по-нататък заради едно такова налагане на майката и бащата, то може да има проблеми с изразяването на мнението си по всякакви въпроси. На детето трябва да се позволи да изрази собствената си индивидуалност чрез дрехите, като работата на родителя в това отношение се състои само в насочването. Например при...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност