Как да си направим сайт за игри – безплатно!

7
Добави коментар
paricahit
paricahit

Как да си направим сайт за игри – безплатно!

Направете си сайт за игри

Кой иска да си направи сайт за игри и то безплатно?

Направи си сам сайт за флаш игри и печели от него. Безплатно и с автоматично добавяне на игрите.Преди години, когато интернет имаше само в игралните зали, исках и аз да имам сайт в който да покажа колко съм велик на света. По-късно разбрах, че това можело да се изкарват и пари. Е, почнах с някакви човечета и други измислени начини. По късно разбрах за афилейт и адсенс програмите, с които наистина може да си докарате един не лош доход. Кандидатствах с няколко сайта, които правих с МС Уорд. Знам, че е смешно и наивно, но тогава мислих, че това е върха. После блог на .blogsot, опити с WP на безплатен хостинг и безплатен домейн и т.н. Е, все още не съм преуспял уеб гуру, но човек се учи докато е жив.Целта на тази статия е да ви покажа как сами да си направите първия сайт за игри, абсолютно безплатно и при това да добавяте нови игри автоматично. Като този – Игри Вярно, че е прекалено аматьорски, но всички теми и добавки имат и платени версии и може да си ги закупите, ако решите да се занимавате професионално.

Какво ни трябва? Три неща и то безплатни: хостинг, шаблон и добавка.

1) Хостинг и домейн: може да си купите, според една класация за България най-добри са СуперХостинг, където се хоства и сайта на който сте в момента.  Ако искате безплатен – http://omc-host.tk/ където е и тестовия сайт – http://igri.omc-host.tk/. Регистрирате се и след потвърждаване на мейла, влизате в контрол панела.

Контролен панел

От тук избираме – Auto Installer.

Менюто за инсталация

Тук избираме коя система да се инсталира на нашия домейн. Понеже ще ползваме темплейт за BP нашият избор е BuddyPress. Това е  WordPres, но има добавен специален социален плъгин. Ако всичко сте направили както трябва, вече може да влезете  в админ панела на вашият нов сайт и да продължите с втора част от тук.

Google

Categories:
Интернет  Tags:
Blogsot, Wp, безплатно, игри, направи си сайт, сайт, сайт за игри