Даутзен Крус е лицето на октомврийската колекция бельо на Victoria’s Secret

3
Добави коментар
social
social

Даутзен Крус е лицето на октомврийската колекция бельо на Victoria’s Secret
13 октомври 2012, събота 15:43:46 Europe/Istanbul

Нов месец, нова колекция бельо. През месец септември миловидната Миранда Кер радва окото с интимните предложения на американската луксозна марка. В новия каталог за бельо на Victoria’s Secret за месец октомври 2012 главната роля по представяне на новите модели е поверена на русата изкусителка с холандски произход – Даутзен Крус.

 

Макар температурите навън постепенно да падат, това не притеснява чаровната блондинка, която смело позира, облечена само в луксозно бельо, дело на талантливите модни дизайнери на известния бранд.

 

 

Октомврийската колекция бельо предлага елегантни корсети; камизолки; красиви сутиени, придаващи естетично пристегната и повдигната форма на бюст; бикини с приятен стилен и закачлив облик, украсени с нежна дантела, ушити от най-висококачествена материя, внос от екзотични страни. Жартиерите като добавка към бикините придават допълнително още по-изкусителен вид на женското тяло. Моделите са фини, нежни и създават усещане за женственост и настройват сетивата за есенен флирт.

 

Освен бельо, сред есенните предложения на Victoria’s secret преобладават удобни и меки пижами и потници. Налице е богата гама модели, обединени от няколко важни градивни елемента, формиращия имиджа на марката – комфорт, високо качество и сексапил. Интересната кройка и оригиналният външен вид винаги са впечатлявали почитателите на Victoria’s Secret.

 

Синеоката Даутзен изпъква сред колежките си с присъщата ѝ екзотична красота и горещ сексапил, който няма как да остане незабелязан и на моменти успява да отклони вниманието от моделите бельо.

Публикувано в Бельо

от

админ