Разтърсващ оргазъм ? Възможно е!

3
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Колкото по-силни са ваши­те мускули в малкия таз, толкова по-добри контракции имате, а това от своя страна стимулира достигането на мощен оргазъм, казва Габриела Николова, сексолог-психотерапевт.

 

Бързото получаване на оргазъм от жената зависи от леката промяна на обичайния ви начин за правене на любов. Може с минимум усилия да подобри съвместния сексуален живот, подчертава сексоложката. Откъде обаче да започнем?

 

Техники, които умножават удоволствието

За да увеличите шансовете си за едновременен оргазъм, покажете на партньора си колко сте възбудени и го накарайте да направи същото. Ако искате да сведете до минимум говоренето, шепнете му цифри от 1 до 10 по скалата на вашето удоволствие. Гаджето ви може да направи свилото. Добре е да се научите да „стиска­те“. Т.е. стягайте вашите тазови мускули, докато партньорът ви изважда пениса си и ги отпускайте, когато прониква във вагината ви. Изисква малко практика, но това е препоръка от кралицата на жен­ския оргазъм Бети Додсън, която чрез своите книги и семинари нау­чи хиляди жени как да „свършват“ по-добре. Стискането ще даде летящ старт на вашите собстве­ни оргазмични контракции, казва Николова.

Друг момент е „натискането“. Натиск върху венериния ви хълм преди оргазма може също да засили интензивността на стимулация­та. Експериментирайте с натиск върху стомаха малко над срамната кост, докато мастурбирате или използвате вибратор. След това опитайте да го направите по време на секс.

Полезна е и техниката „раждане“. Това означава да напъвате ваши­те тазови мускули, което може да приближи G-точката ви до вагиналния отвор и да получите индиректна стимулация от пе­ниса на партньора. Широкото изпъване на краката ви и събирането им по време на мисионерската поза пък, също би могло да повиши клиторната стимулация за по-разтърсващ и оргазъм. Това действа дори по-добре, когато вие сте отгоре. Т.е. плъзнете бедрата си така, че да са повече върху негови­те бедра, отколкото върху ханша му. Извийте тялото си назад. Извиването означава, че ще приложите максимален натиск върху областта на клитора. Друго, което също би могло бързо да предизвика бърз оргазъм, е висенето. При него отпуснете главата си да виси от ръба на леглото, докато правите секс. Нахлулата в мозъка кръв ще засили силно усеща­нията в долната част на тялото, съветва сексолог Николова.

 

Още за вибраторите

Те са съществували още преди прахосмукачките и ютиите през XIX век. Електрическите версии са изобретени по поръчка на лекари, които често били молени да дове­дат до оргазъм пациентки с ръката си, като част от процедура за ле­чение на истерия. Звучи като виц, но не е, казва Габриела. След това вибраторите стават популярни, а индустрията в областта на сексиграчките се развива. Една на всеки три жени във Велико­британия днес притежава вибра­тор. За някои от тях дори той е толкова важен, колкото доверен приятел, с когото често излизат. Ето някои нови вибратори, които си струва да пробвате. Всички те са препоръчани от Иво Боя­джийски, собственик на популярен сексшоп в столицата.

Вашият пръст – но подобрен! „Тантра Бийм“ се нахлузва върху проста ви и накрайникът вибрира, като вие може да го контролира­те за максимално удоволствие. Подходящ е за хора, които обичат естествените неща.
Играчки като „Мантрик“ се състоят от малко куршумче, което може да бъде допряно до всяка част от тялото ви. Дистанционното му управление му предлага голям набор от различни комбинации за стимулиране. Може да си купите и вибратор, който дискретно се слага върху клитора. Опитайте с него при поза „лъжички“.
Друга „джаджа“ е „октопод“ за  него и „стрида“ за нея. Може да се носи и в бельото, като се управля­ва дистанционно от партньора ви. Така ще му изпращате мощни сигнали, докато се мотае из къщата, говори със съседката или вечеря в ресторанта.
Простените на твърдостта – поставят се около пениса и го поддьржат изправен дълго време. Ако за тях има закачен и клиторен стимулатор, нещата стават още по-добри, казва Иво. Друго, което си заслужава да опитате, е „Touchmatic“. Той вибрира само ко­гато докосва клитора. Интересно усещане е, дори малко разсейващо, но някои хора го обожават, казва Бояджийски.
В повечето сексшопове има го­лям набор от вибратори, които са разработени да бездействат върху G-точката ви, като например G-Swirl. Направен е от силикон, като за повечето хора си е само парче пластмаса, но по-скъпоструващо. Истински нововъведения са и вибриращите презервативи, от които и вие, и партньорът ви ще останете доволни. Ако вашето последно посещение в сексшоп е било в тийнейджерските години и тогава сте се сдобили с абсолютно безполезни червено-черни жарти­ери, сега ще останете изненада­ни от изобилието на джаджи за удоволствие.