Игра „Истина или предизвикателство“

1
Добави коментар
pgp

Създай игра като поканиш приятели, с които желаеш да играеш. Първите 3 играча, които потвърдят поканите ти се присъединяват към играта и тя се стартира автоматично. След стартиране на играта се отваря игрално поле. Първи започва този, който е създал играта. Останалите стартират след него по реда на присъединяване.

Придвижването по игралното поле става чрез отговори на въпроси от карти „ИСТИНА“, приемане на предизвикателство от карти „ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“ и теглене на карти „КЪСМЕТ“.

Игралното поле има 34 позиции на придвижване. Едно поле „СТАРТ“, едно поле „ФИНАЛ“, три полета „КЪСМЕТ“ разположени по ъглите на дъската. Останалите 29 полета са еднакви, като в рамките на 72 сек. попадайки на тях, играча ще има право да избира от колодите с карти „ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“ или „ИСТИНА“. Ако времето изтече, без да е избрал карта, играча се връща 2 позиции назад.

Победител е този, който първи стигне до „ФИНАЛА“.

Краен срок за участие: 11 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.