Стефан Вълдобрев – Хеликоптер

2
Добави коментар
yApple

Коментар
0

Броени дни преди във Варна да й присъдят наградата за най-добра актриса в БГ филм (поделена с Жанет Спасова), Ирмена Чичикова се появи и във видеоклип на Стефан Вълдобрев

Няма как да не си мислим за нея и когато слушаме текста на песента: „Когато ти минаваш по брега,
всичките звезди те гледат, за да видят новата звезда…“ Всъщност тя отдавна е звезда на театралната сцена – има „Аскеер 2009“ за главна женска роля като Мариане в „Изкуството да смиташ боклука под килима“ от Ингмар Бергман, постановка на Десислава Шпатова в Драматичен театър „Константин Величков“ – Пазарджик. Но сега е на вълна „кино“ – а с отличения с още няколко награди във Варна „Аз съм ти“, който досега е имал няколко фестивални прожекции у нас, ще се появи и по екраните във Франция.

Двамата със Стефан Вълдобрев се засякоха във Варна, където той откри „Златна роза 2012“ като автор на музиката в словенския „Шоково състояние“, а в последната конкурсна вечер партнира на най-добрия актьор на фестивала Христо Мутафчиев в „Миграцията на паламуда“. До края на годината му предстои турне с групата му „Обичайните заподозрени“, което започна от Благоевград в началото на октомври и продължава с още няколко дати в страната:

София, 25 октомври, четвъртък – клуб „Строежа“
Бургас, 27 октомври, събота – „Music Groovy клуб“
Стара Загора, 2 ноември, петък – клуб Il Mondo
Варна, 3 ноември, събота – клуб Vintage 33
Велико Търново, 14 декември, петък – Galaxy Bowling
Плевен, 15 декември, събота – Galaxy Bowling