Съветите на Мишел Обама за здравословен живот

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Мишел Обама е добре образована, отдадена майка, най-големият привърженик и защитник на съпруга си, президента Барак Обама. Тя се стреми всеки ден да е здрава и щастлива жена, давайки пример на милиони хора по цял свят. Мишел Обама е силен привърженик на здравословния начин на живот. Тя е инициирала национална кампания под надслов „Да се движим“, насочена към борбата със затлъстяването сред американските тийнейджъри.

Ето и шест неща, които Мишел прави, за да има здравословен живот:

Тренировката на Мишел

Тя става всеки ден около 4.30 часа, за да успее да си направи гимнастиката преди да се събудят двете й дъщери – Малиа и Саша. Г-жа Обама прави основно комбинация от кардио и упражнения за разтягане. Ако е на път, Първата дама на Америка носи със себе си въже за скачане или прави предварително планирана 30-минутна тренировка, включваща жабешки подскоци с ръце горе и коремни преси. Тя също така включва в тренировките си движения за гъвкавост, като пилатес и йога.

Как Мишел се грижи за кожата си

Нейната грижа за кожата е лесна – почистване на лицето и овлажняване с крем със слънцезащитен фактор. От време на време тя посещава и козметик, където си прави специални маски за лице.

Мишел се храни правилно, но също така яде пържени картофки

Тя вярва, че ключът към правилното хранене е създаване на здравословни граници. Мишел също така смята, че няма да бъде щастлива, ако трябва да намали храните, които обича. А тя обожава пържени картофки, бургер и пай, но си ги хапва в умерени количества. Основно Обама набляга на здравословни храни, като от време на време си позволява да си хапва и от любимите си храни.

Мишел знае колко струва

Тя поставя себе си в списъка с приоритетите си и прави избори, които я правят щастлива, казвайки: „Дори съпругът ми е щастлив, когато аз съм“. Личното щастие е свързано с всичко, което правим. Тя също така смята, че това е важен урок, на които иска да научи дъщерите си.

Мишел се справя с проблемите конструктивно

Тя смята, че е важно да не отлага нещата, които я притесняват, а да се справя с тях на момента. Г-жа Обама често говори с приятелите и семейството си, за да й помагат да разрешава проблемите, преди те да са станали сериозни.

Мишел се облича, така че да е щастлива

Да, тя е модна икона, но казва, че всъщност избира дрехи, които я карат да се чувства добре и се доверява на личната си преценка. Мишел смята, че жените винаги трябва да правят това, тъй като не е възможно да направиш всичко 100% щастливи.

Най-големият съвет на Първата дама за здравословен живот? Позволете си да бъдете щастливи!

Източник: blackdoctor.org