Нежните цветя на София Борисова » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Mодна къща Romantika Fashion представи най-новата си колекция The Flowers – 2013 by Sofia Borisova, част от линията Woman Fashion. Събитието се проведе на 9 октомври в Шоурум HITACHI, който бе преобразен в истински център на модата – издържан в графична визия с подиум, дълъг 22 метра.

С тоалетите на дизайнерката София Борисова дефилираха нови манекенки, редом до Мис България 2007 – Юлия Юревич, Мис България 2011 – Ваня Пенева и Мис България 2012 – Габриела Василева. Специално за участието си в ревюто, топ моделът Диана Иванчева се прибра от Милано. Кулминационен момент от шоуто бе булката, която се появи на сцента с огромна машина на HITACHI.

Новата колекция Flowers by Sofia Borisova 2013 e вдъхновена от настроението, което излъчват цветята и техните листа. Линията е предназначена за дамите, които искат да имат различен тоалет, излъчващ усещане за лукс и съблазън. Тоалетите са подходящи, както за официална вечеря или парти, така и за деловото ежедневие.

С новите си творения София Борисова показа как една рокля или панталон могат да бъдат преобразени в няколко тоалета. Наслагването на дантела върху дантела е нов елемент в тази линия. Хит в колекцията са ризите, дантелените панталонки съчетани с вталени сака или дълги поли. Богатите тюлени поли и феерични рокли създаваха романтично и чувствено настроение.

Използвани са хай-тек материи: ясмин и наоми/комбинация между вискоза и вълна/, ретро дантели, феерични естествени коприни, шифон, сатен, шантунг и фин тюл, памук. По отношение на цветовете комбинацията черно и бяло е доминираща в колекцията, допълнена от тоалети в зелено, червено и цвят „розе“.

Прическите за ревюто бяха дело на Десислава Игнатова – HAIR BG и Роси Иванова, а за грима се беше погрижил Цецо Андреев. Манекенките дефилираха с обувки Glaza, специално изработени за модното шоу.