Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

7
Добави коментар
Velosiraptor
Velosiraptor

Миналата вечер столичаните, разхождащи се около Съдебната палата, станаха свидетели на шокираща гледка: към 21 часа жълт бус с надпис “Море от любов” спря пред стълбите на Съдебната палата. От буса излязоха три маскирани лица, облечени от горе до долу в розово и розови пухчета, включително и с розови маски на лицата. Единият от тях носеше професионална камера и заснемаше всичко което се случва. Намиращите се пред съдебната палата граждани бяха помолени да се преместят с обяснението, че ще се снима необичаен епизод на токшоуто “Море от любов”. Един от маскираните дори помоли намиращите се наблизо полицаи да помогнат за възпирането на любопитните наблюдатели, за да може епизодът да бъде заснет безпрепятствено. Служителите на реда взеха присърце молбата шегувайки се, че в името на любовта са готови на всичко.

След като се разчисти достатъчно свободно място, двама от маскираните в розово отвориха вратите на буса и пред смаяните погледи на наблюдателите изкараха от там 20 яки момчета с бръснати глави и нацистки татуировки, чието облекло се състоеше само от розови прашки със заешки опашчици. Очите на всички бяха скрити с розови маски, а ръцете им – оковани една за друга с розови белезници. Здравите момци изглеждаха видимо объркани, а от събралата се тълпа се разнасяха дюдюкания и подигравки. Тримата маскирани се качиха обратно в буса, като помолиха полицаите да контролират положението, докато те самите отидат да докарат поръчителката на това необикновено любовно послание.

Органите на реда с мъка удържаха натиска на любопитната тълпа, която не преставаше да сипе подигравки по адрес на странните посланици на любовта. Мнозина граждани и гражданки снимаха с личните си телефони окованите здравеняци, заливайки се в буен кикот. Полека-лека окованите и облечени в розови прашки момчета се поокопитиха и започнаха да псуват и да заплашват насъбралата се тълпа,  с което обаче само предизвикаха още по-бурен залп от подигравки. Полицаите се усетиха, че става нещо нередно едва след като окованите обекти на хорското любопитство и подигравки, започнаха да плачат, зъзнейки на студа и да молят за помощ.

Изясняването на цялата случка отне двайсетина минути, през което време розовите мъжаги бяха станали огромна атракция, а тълпата около тях все повече растеше. В крайна сметка на мястото пристигна полицейска камионетка, която натовари злополучните участници в “Море от любов” и ги откара в най-близкото районно управление за изясняване на случая. Всъщност ето какво точно се беше случило:

Тези двайсет яки татуирани момчета, всъщност били една обикновена група скинари, които редовно се събирали до НДК, и  тихо, кротко пребивали по някой друг бежанец, пънкар или несподелящ техните виждания ненормалник. Предната вечер, докато си пийвали, събирайки смелост за поредната си патриотична проява, към тях се приближил непознат мъж и ги поздравил с нацистки поздрав. Той им изказал своето възхищение от тяхната упорита, но непризната борба за запазване чистотата на българската раса и ги поканил в знак на признателност към святото им дело да ги почерпи за своя сметка в заведението, на което бил собственик. Разбира се, те не можели да откажат на поканата, още повече, че били трогнати от факта, че някой най-накрая признал техните патриотични заслуги. И така, те се качили в буса на въпросния господин, който бил паркиран наблизо, и отишли в някакво почти празно заведение. Там пили на воля до пълна загуба на съзнание, а когато започнали да се събуждат усетили, че се возят нанякъде, но не виждали нищо и се уплашили, че може да са ослепели от пиене. Когато ги свалили пред Съдебната палата, били още замаяни и не осъзнавали напълно какво се случва, но студът, който ги пронизал, и подигравките на събралата се тълпа им помогнали да се осъзнаят.

При последвалия разпит станало ясно, че скинарите не помнят нито как изглеждал човекът, който ги примамил и упоил, нито къде се намира и как изглежда заведението, в което са били. От полицията молят всички граждани, които имат някаква информация по случая, да се обадят в най-близкото управление на МВР, а от асоциацията на нацистите и скинарите в България обявиха награда за всеки, чиито сведения спомогнат за разкриването на извършителите на тази гнусна подигравка с борците за чиста българска раса. Наградата е оригинален медал за храброст от Вермахта и безплатна татуировка на пречупен кръст. От МВР обещаха, че ще положат всички усилия извършителите на това престъпление, на това масово отвличане и поругаване честта на чистокръвни български граждани, да бъдат разкрити и наказани.

От предаването “Море от любов” отричат всякаква връзка със случилото се. МВР апелира към гражданите, заснели въпросната гавра, да не разпространяват видео или снимков материал в социалните мрежи, за да не уронват допълнително престижа на българския етнос. Тези, които не спазят забраната, ще бъдат считани за съучастници на виновните и ще попаднат под ударите на ЗАКОНА.

Like this:

Like Зареждане…

Related