Най-накрая хубав филм!

13
Добави коментар
Sham
Sham

Доживях да видя хубав филм. В последно време добрите продукции са си рядкост (за мен поне) и наистина се зарадвах, като изгледах „Беднякът милионер„.

Невероятен филм, силен и много смислен. Да си кажа честно, за първи път не знам как да опиша филм. Просто трябва да го гледате.

Предоставям ви освен трейлър  и две песни от филма, които успях да намеря. Самият филм може да го свалите от интернет: линк

Това е историята на двама братя -Джамал и Салим- и едно момиче- Латика. Живеят в бедния квартал на Бомбай, като семействата им са мюсюлмани. Всичко започва, когато един ден група противници на мюсюлманите нападат квартала им и родителите на момчетата и момичето са убити. Джамал е влюбен в Латика още като момче. Целият филм проследява обаче неговата игра в индийския вариант на „Стани богат“. По стечение на обстоятелствата Джамал се озовава в шоуто, но по време на страхотната  му игра, полицията го арестува с подозрение в измама. Питат се как така едно момче от бедните квартали ще знае отговорите.

Истината е, че за всеки въпрос,  Джамал има отговор, получен от самия живот. Филмът проследява научаването на тези отговори, като резултат на това се получава красива сага за живота и любовта.

Slumdog Millionaire Soundtrack – Jai Ho.mp3

Slumdog Millionaire Soundtrack – O…_Saya.mp3

Like this:

Like Зареждане…

Related