Общежития към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас: Форум за студенски стажове ще се проведе на 18 и 19 март

3
Добави коментар
basticata59
basticata59

 Форум за студенски стажове ще се проведе на 18 и 19 март Форумът за студенски стажове „Кариери 2009 – Добра кариера, добър живот“ ще се проведе за осми път на 18 и 19 март 2009 г. в зала 3 на НДК.

Въпреки икономическата криза компаниите продължават да намат младежи за стажанските си програми. Форумът се организира от “ДжобТайгър” и Министерството на държавната администрация и административната реформа с традиционната подкрепа на “Нестле България” АД.

Освен в столицата, форумът ще гостува още в няколко други градове в страна, както следва: 23 март – Варна, Фестивален и конгресен център 25 март – Свищов, Стопанска академия „Д. Ценов“ 30 март – Велико Търново, Великотърновски университет, V корпус 1 април – Русе, „Русенски университет „А. Кънчев“ 6 април – Благоевград, Югозападен университет „Н. Рилски“ 8 април – Пловдив, Международен пловдивски панаир, Конгресен център 13 април – Бургас, Бургаски свободен университет 15 април – Стара Загора, Хотел „Верея“

Главната цел на инициативата е откриването на нови възможности за професионална реализация на младите специалисти и подпомагане на българските фирми в усилието си да открият подходящите кандитати за свободните работни места.

В дните преди официалното провеждане на форума организаторите правят предварителни срещи със студентите от университетите в съответните градове. На тези срещи младите хора получават полезни съвети за по-добро представяне – препоръки как да съставят автобиография и мотивационно писмо, как да се държат на интервю и информация за предлаганите позиции по време на форума.

Участието на студентите е безплатно.

Източник: http://www.diploma.bg