Евтини и луксозни коли под наем, рент а кар в София — Юнивърсъл Кар Рент

2
Добави коментар
dam-yanacs
dam-yanacs

Специални промоционални предложения за сезон Лято ’15

Коли под наем София Пежо 206

Ситроен C3 под наем в София

Юнивърсъл Кар Рент е фирма за автомобили под наем в София. Благодарение на онлайн портала Ни можете да сдобиете с най-изгодните предложения за коли под наем в
София, за да се придвижите до всяка точка на България и Европа. Фирмата ни разполага с огромен автопарк състоящ се от:

евтини и компактни коли под наем на цени до 20 Евро на ден;
среден клас автомобили с достатъчно място за 5 души и техния багаж;
автоматик коли под наем, както от клас компакт така и лимузини, седан автомобили и джипове автоматик;
4х4 коли под наем, SUV джипове и шосейни и офроуд джипове под наем;
луксозни коли под наем без шофьор, но с опция и за шофьор.

Юнивърсъл Кар Рент – рент а кар София Ви предлага безплатна доставка и прибиране на коли под наем от и до всяка точка в рамките на София и Летище София.
В нашия онлайн резервационен портал Ви гарантираме най-ниските цени за коли под наем в България и по-конкретно в София.
За корпоративни клиенти можем да изготвим индивидуални оферти за дългосрочни договори за коли под наем.

Цена на коли под наем

Цената, която Ви предлагаме, е без лимит на изминатите километри и включва пълно автокаско, гражданска отговорност, денонощна пътна помощ както и
техническа поддръжка на автомобилите под наем, платена пътна такса. В допълнение, доставката и прибирането на колата под наем за територията на София
(от личен адрес, летище, автогара, хотели) е напълно БЕЗПЛАТНО!

Можете да изпратите Вашето запитване за автомобил под наем на [email protected] или да ни се обадите на следните телефони:

+359 897 33 65 21, +359 896 31 04 14.

За клиенти извън територията на България можете да ни се обадите напълно безплатно за Вас на телефон +44 77 00 022 866

Благодарим ви за доверите, което ни гласувате всеки път когато използвате нашите автомобили под наем и другите предлагани от нас услуги.

Рент а кар в София

Юнивърсъл Кар Рент е сред водещите компании за отдаване на коли под наем в София, съсредоточена в предоставянето на възможност за свободно пътуване на своите клиенти. Компанията непрекъснато развива и разширява своята дейност с цел предлагането на най-добрите рент а кар услуги в София и цялата страна.

Юнивърсъл Кар Рент разполага със солиден автопарк, даващ неограничен избор на клиента да избере най-подходящия автомобил за целите на своето пътуване. Компанията ще Ви предложи евтини коли под наем, а също среден клас и луксозни автомобили с безплатна доставка до посочен от Вас адрес на територията на град София, включително летище София, както и прибиране на автомобила, след изтичане на срока за ползване.

Юнивърсъл Кар Рент предлага най-изгодните рент а кар услуги в София, като в цените на компанията са включени гражданска отговорност, пълно автокаско, платена пътна такса, денонощна пътна помощ и техническа поддръжка на всички коли под наем, предлагани от компанията.

Удобният резервационен онлайн портал на фирмата позволява на клиенти от всяка точка на страната и Европа да се възползват от многобройните услуги и отстъпки по възможно най-бърз и лесен начин, без да губят ценно време, което нарежда Универсал Кар Рент сред водещите рент а кар компании в София.

Автомобили на Юнивърсъл Кар Рент

Компанията разполага с най-добрия екип от внимателно подбрани специалисти, притежаващи дългогодишен опит и умения в сферата на отдаването на коли под наем в София, които ще предложат своето професионално отношение, лично внимание към всяко изискване на клиента и ценни съвети, с които да му помогнат да направи най-правилния избор на автомобил и да избере най-изгодния план за своите нужди.

Независимо дали целите на Вашето пътуване изискват да насочите своето внимание към евтини коли под наем или автомобили, подходящи за лоши пътни условия, Юнивърсъл Кар Рент е верният партньор, който ще Ви предложи най-изгодните рент а кар услуги в София и страната.