Моден дуел: Виктория Бекъм vs. Наоми Уотс » eMODNO мнение

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една и съща страхотна рокля, носена от две очарователни звезди, стана повод за нов моден сблъсък. Този път в съревнованието участват Наоми Уотс и Виктория Бекъм, които избраха за различни събития стилен тоалет от есенната колекция на Пош Спайс.

Нямаме търпение да разберем дали харесвате повече визията на дизайнерката, облечена със собствено творение или считате, че комбинацията на Наоми е по добра.

Преди няколко дни Уотс присъства на Nude Benefit Art Auction в Ню Йорк. За мероприятието тя избра шикозна вталена рокля в сив цвят с яка и маншет на ръкавите в тъмно кафяво. Моделът с изчистен силует е от линията на Victoria Beckham за сезон есен-зима 2012-2013 година. Актрисата беше съчетала облеклото с изискана чанта и боти на Christian Louboutin.

Вики Бекъм обича да промотира собствената си модна линия. През месец април видяхме самата създателка на роклята да я носи, в комбинация с черни ботуши с отворен връх. Дизайнерката беше избрала тази визия за представянето на автомобила Range Rover Evoque, в чийто дизайн участва самата тя.

Виждали сме британката и с вариант в синьо на същата рокля. На корицата на ноемврийския брой на френския Elle дизайнерката носи именно този елегантен модел.

Гласувайте в анкетата ни, за да определите победителката в тази интересна модна битка!

[polldaddy poll=6627280]

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Моден дуел: звездите с роклите на Stella McCartney

Моден дуел: Бианка vs Веси Бонева

Моден дуел: Летисия Каста vs Моника Белучи

Моден дуел с кралски привкус: Мери Vs Пипа

Моден дуел: Бионсе Vs Джесика Алба

Моден дуел: Галена Vs Мила Йовович