Volcano Silver Technology 3in1- Ултразвукова пералня

1
Добави коментар
gm_hristo
gm_hristo

Volcano Silver Technology 3in1

Устройство за пране и дезинфекция
Сензация в ултразвуковото пране

 

Код: 20003

Цена: 69.00 лв.

Гаранция 12 месеца от датата на закупуване!

Специално за всички наши клиенти ние разработихме последно поколение устройство за пране и дезинфекция “Volcano Silver Technology”. За първи път в света ние създадохме ултразвуково устройство, което обединява три технологии, в резултат на което достигнахме максимална ефективност и качество. на прането:

Ултразвукова обработка на тъканите – ултразвукът прониква между влакната на тъканите и гарантира изпирането им без механическо въздействие, което съществува в традиционните перални машини.

Магнитна обработка на водата – благодарение на този процес се неутрали зира вредното влияние на “твърдата вода”, което се отразява на качеството на прането. Ефектът се постига с комбинираното действие на ултразвуковите вълни и постоянно магнитно поле, действащи в перилния разтвор, благодарение на вложените в устройството 4 специални магнити.

Най-новата технология в областта на дезинфекцията – Nano Silver. Тази технология обединява антибактериалните свойства на среброто и съвременните нано-технологии. Това гарантира високоефективна антибактериална обработка на тъканите без специални препарати или кипене. В резултат на нано-силвър технологията, перилният разтвор се насища с милиарди частички сребро, които бързо се превръщат в сребърни йони, с мощно дезинфекционно действие. В процеса на пране тъканите абсорбират част от сребърните йони и съхраняват своите качества по-дълго.Благодарение на тази нова технология, “Volcano Silver Technology” гарантира бързо и ефективно изпиране, съхраняване на цветовете, структурата и качеството на тъканите.

Основни преимущества:

 

първата в света тристепенна система за пране и дезинфекция, гарантираща максимален ефект: ултразвук, магнитна обработка на водата, Nano-Silver дезинфекция;

съхранява цветовете и структурата на дрехите;

изключително качество на изпиране за всякакъв вид дрехи и текстил;

безопасност и безвредност при експлоатация;

максимална икономия на вода, електроенергия и перилни препарати;

100% дезинфекция на тъканите;

съвременен дизайн, компактност и ергономичност.

“Volcano Silver Technology” е последно поколение ултразвуково устройство за пране и дезинфекция. То събира в себе си най-доброто от всички предходни модели, като добавя и нещо ново – това което го прави уникално и най-доброто в света.

Няма допълнителни картинки за този продукт.