Есента рисува и в интериора на дома!

43
Добави коментар
correct
correct

Интериорни картини, вдъхновени от танца на есенния листопад

Всички знаем, но дали реално си даваме сметка, че сме големи късметлии! Е, чак пък толкоз… ще ни контрират някои от вас, но да погледнем реално – имаме наистина щастието да живеем в страна, която всички годишни сезони като добри партньори си поделят почти по равно!

Така е, нали?  Особено, когато започнат да рисуват всеки един от тях със своите си четки и бои в отреденото им време върху платното на природната картина.

Ето, навън сега се е развихрила магьосницата есен и  без да се бави, бързо, бързо промени картината, с която лятото беше декорирало всичко около нас, подправяйки го с присъщото си ваканционно безгрижие…

Танцът на падащите листа в червено, коралово, кафяво и златно жълто по улиците всеки ден ни предизвиква с  възхищение да се вглеждаме в тази прелест, която някой ден един друг и доста по-строг на цветни настроения художник, ще изтрие смело, за да създаде своя сезонен шедьовър…

А дали сме се замисляли, че есента е един от най-добрите сезони за преоткриване на интериора у дома? Напълно естествено е, че през пролетта и лятото всички сме неустоимо привлечени от хубавото време и с нетърпение бързаме да избягаме някъде навън сред природата или поне на открито в градини и паркове.

С първите симптоми на есенния листопад и по-ниските дневни температури, фокусът на ежедневието се измества към уюта на собственото ни жилище, където бързаме да се приберем вечер след края на работния ден.

Всеки годишен сезон е очарователен по своему и всеки от тях би могъл да бъде сериозен източник на вдъхновение! А ако сте сред тези, които обичат да попроменят нещичко в домашния интериор, можете да прегледате нашите идеи, заредени с енергията и отличителните цветове на есента.

Това, което ще видите тук, е напълно възможно да използвате  като основа за сезонна декорация или направо да заимствате идея за цяла интериорна картина, нарисувана в характерните за есенната палитра меки земни тонове и огнени нюанси, които създават неподражаем уют.

Тук сме събрали идеи с есенен натюрел за дневни и трапезарии, тъй като на тяхната компания най-много се радваме в студените вечери, а на практика това означава, че есенната палитра визуално ще “стопли” и повиши нивото на комфорт и обитаване.

А ако не намерите точно това, което би ви донесло така търсеното вдъхновение, просто се огледайте се навън – танцът на есенните листа вероятно ще ви го подскаже!

Галерия:

Коментари