Михаела Коцианова рекламира колекция бельо есен-зима 2012 на Blanco

6
Добави коментар
social
social

Михаела Коцианова рекламира колекция бельо есен-зима 2012 на Blanco
27 октомври 2012, събота 18:53:11 Europe/Istanbul

Луксозният лейбъл Blanco, който е базиран в Испания, представи есенно-зимната колекция бельо в спираща дъха фотосесия. За пореден път испанският бранд изненадва приятно любителите на луксозното и секси бельо.

За рекламно лице на кампанията производителят този път е избрал прекрасната блондинка Михаела Коцианова , която е родом от Словакия. Новите модели бельо включват изрязани семпли сутиени и бикини, които вдъхват усещане за женственост и самочувствие. Прилепвайки плътно по тялото, те носят мекота и нежност.

 

 

Създадена да подчертава естествените извивки на своите притежателки, есенно-зимната колекция на Blanco предлага бельо, създадено от неповторима смесица от сатенени примки, плетеници от кръгове, нежно съчетани с висококачествена дантела. Дизайнерите на испанската марка са създали стилни стегнати сутиени без презрамки (подходящи за официален тоалет, разкриващ красотата на женските рамене), корсети, повдигащи бюста сутиени, бикини и дамски боксерки. Рекламната фотосесия е заснета в черно-бяла тематика, засилена от сексапила и обаянието на моделката Михаела Коцианова. На стройната ѝ фигура моделите бельо изглеждат повече от съвършени.

Новата колекция приканва нежната част на човечеството да внесе малко свежест в гардероба си и да настрои сетивата си положително за настъпващия бавно, но сигурно есеннно-зимен период от годината. Няма по-хубав подарък от чисто нов комплект луксозно бельо независимо дали има повод или не. 

Публикувано в Бельо

от

админ