За Индира Радич, концерта в София и родните й фенове

3
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

На 25 октомври 2012 г. в зала 1 на НДК популярната сръбска изпълнителка Индира Радич изнесе концерт, на който бе поканила почитателите си от България.

Харесай страницата ни във Facebook

За съжаление не всички бяха откликнали на поканата и залата беше полупразна, а това се оказа „добре дошло“ за всички редовни „кибици“ около Двореца на културата, които изгледаха лайфа безплатно.

Певицата се беше пострала много – пя заедно с бенда си на живо, бе разделила концерта на три части, за които бе подготвила различни тоалети…

Събитието започна с 40 мин. закъснение, а Индира стартира с „Лале ли си, Зюмбюл ли си“ и  най-популярната си песен в България – „Lopov“, която познаваме в изпълнение на Ивана („Шампанско и сълзи“). След което последваха 30 мин. непознати за мен песни, най-вероятно от началото на кариерата й. 

Почти през цялото време на екрана зад бенда гледахме десктоп и опитите на някого да вмъкне в плейър няколко отделни файла, които да вървят едно след друго.

Първата изненада – гост изпълнител бе Бобан Здравкович, който взриви публиката с хитовете „Ne dolazi“ и „Pojavi se duga“.

По време на втората част на концерта по-голяма част от присъстващите решиха, че им е много важно да се снимат с изпълнителката. На моменти на сцената имаше по 20-тина човека, обкръжили и снимащи се с певицата.

Вторият гост изпълнител бе Йована Типсич, която в България бе популярна с една песен в средата на 90-те. Същата направи опит да изпее и „Джурджевдан“.

По време на третата част организаторите се опитаха да възспрат жадните за снимки фенове да се качват на сцената. Останаха си само с опита, а гостите на концерта свободно целуваха и поздравяваха Индира с „патрончета“ водка. Имаше момент, в който си мислех, че ще й дадат и да си пийне. 

Жалко е, че имаш претенции да организираш концерт, а нямаш пари да наемеш охрана за него…

За радост на публиката певицата изпълни хитовете си: „Zmaj“, „Pedeset godina“, „April“, „Moj zivote dal si ziv“, „Pusti me“, „Ako umrem sad“, „Bio si mi drag“, „Nisam sumjala“. Концертът завърши отново с изпълнението на „Lopov“.

Мистър В.

Коментари

коментар(а)