10 наистина откачени перуки

7
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от admin на 28.10.2012

Могат да са къдрави, прави, къси, дълги, с плитки или на кок. Могат да красят собственика си с различна прическа всеки ден или да му помагат да изглежда оригинално във всяка ситуация. Освен това обаче една перука може да е и доста по-чалната. Не смахната, а различна и необичайна, точно толкова, колкото са и хората. Ако мъжете слагат руса перука, за да изглеждат като улични красавици, тогава и жените могат да сложат една и да се преобразят на нощни хищници. За да се преобразите с една от следващите варианти, трябва и известна смелост. А, ако смелостта я имате, тогава ето 10 уникални вариации на перуки.

Виж още: 10 от най-странните закони на планетата 10-те най-необичайни домашни любимци

1. Ако искате да покажете мистичната си същност, можете да се превърнете в еднорог или друго необикновено създание. На помощ идва компанията, която предлага тези перуки – Etsy. Това е само една от техните представи какво се крие под истинската коса. Коза или пони – имате своите права и не сте забравени.

2. Когато имате една купчина лего, единственото ограничение е собственото ви въображение. Едно е сигурно – легото е много по-здраво от космите. Така че, защо не – освен модерни, тези перуки са и полезни за сигурността, изпълнявайки и функцията на каски.

3. За феновете на „Здрач“, „Новолуние“, „Пълнолуние“, „Х-мен“ и всякакви други вълкозвездни филми – изхвърлете сладките момчешки снимки и стегнете външния си вид с перука: „Wolverine Wig & Dog Tag“. Всъщност тази перука е дори от две части. Идеална за свалка с мацка, която цени бакенбардите, а ако не – тогава просто може да ги махнете.

4. Домашният любимец може да се похвали с фешън прическа като блондинка – с уникална електриково синя, сребриста или розова плитка. Така можете да се чувствате готови за съботното парти.

5. Перуката може да покаже най-лесно вашия стил или да показва на другите кое е вдъхновяващото за вас хоби. Най-вероятно всички ще се съгласят с вас – едва ли ще имат достатъчно смелост за друго.

6. Тази перука е вдъхновение за всички обучаващи се фризьори и стимул за тях смело да продължават да къдрят, дърпат и оформят косите на другите. Ако това звучи като 5-часов тормоз, винаги може да вземеше една от тези и да излезете със силата на кралица.

7. Ако не искате да харчите пари за перука, тогава… изплетате си сами! Ефектът, който се постига е почти толкова силен, а и с повече въображение резултатите могат да са учудващи.

8. За практиците или за по-лежерните се предлагат и многофункционални перуки, които осигуряват 110% ефективност на притежателя си. Или пък не… Трудно е да се определи дали възможността за повече сън е плюс, но може да зарадва много мечтатели и всички, които мразят да стават рано.

9. За най-запалените фенове на приказните истории, ето приятна изненада. Перука с заострени уши и завъртяни рога. Модерно, забавно и… дори секси.

10. А ето и с помощта на коя Бийбър е станал звезда.

С.Д.

Коментари

коментар(а)