Крем супа от тиква

4
Добави коментар
Sheitanova
Sheitanova

Ако карвингът на тиква не е вашата стихия, ето една идея за крем супа от тиква, която можете да приготвите от нея. Рецептата за крем супа от тиква е изключително проста. Единственото различно, което направих е, че вместо черен пипер сложиш пипер меланж. На практика, единствените продукти, необходими за тази супа са тиква, лук, чесън, сладък червен пипер, пипер меланж, сол и вода. Никакви други подправки не съм слагала. Пиперът меланж придава по-пикантен вкуса на супата, а сладкият червен пипер по-скоро го слагам, заради по-богатия цвят на крем супата. От снимката ще видите, че съм добавила няколко лъжички прясно мляко, но то не е задължително. Всички рецепти за крем супи, които съм приготвила, можете да намерите тук.Pin It

Крем супа от тиква Recipe

От sheytanova

Публикувано на : 10/29/2012

Брой / порции: 2 -3 чинии
Подготовка: 10 минути
Приготвяне : 35 минути
Готово след: 45 минути

Ако карвингът на тиква не е вашата стихия, ето една идея за крем супа от …

Необходими продукти
Приготвяне

Нарязаната на парчета тиква се слага да се вари във водата.
След като тиквата поомекне, се прибавят нярязаният на ситно лук и пасираният чесън. Супата се осолява и се добавят червеният пипер и пипер меланж.
Супата се оставя да поври още 5-10 минути. Регулирайте гъстотата на супата, като добавите още малко вода или в началото сложите по-малко.
Супата се пасира и се поднася топла.
По желание добавете малко прясно мляко.

WordPress Recipe Plugin by ReciPress