Комбинации с високи ботуши

2
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Комбинации с високи ботуши

Вече ти показахме няколко Модни съчетания с боти, а сега сме ти приготвили и комбинации с високи ботуши, защото те са дори още по-секси!

1. Съчетай високите ботуши с рокля/туника в същия цвят.

 

Едноцветното не е скучно и Дженифър Лопез е доказателството за това. За акцент, в случая, Джей Ло е добавила голяма, кожена, кафява чанта. Ние, лично, от екипът на НеЗнам.БГ, смятаме да плагиатстваме тази идея съвсем безскрупулно!

 

2. Не ги съчетавай с прекалено къса рокля/пола.

Е, Джей Ло, май не е винаги модел за подражание. На тази снимка Дженифър е с прекалено къса рокля, а това, в комбинация с високи ботуши, прави краката й по-дебели, отколкото всъщност са.

 

3. Вкарай дънките си в ботушите.

Една от най-лесните комбинации с ботуши ни демонстрира Синди Коуън. Както казахме и в Модни съчетания с боти, няма нищо по-нормално от това да обуеш ботите/ботушите със скини дънки, чорапогащник или клин.

 

4. Не се разголвай твърде много.

Това важи за всички дрехи, по всяко време, но тук Хейли Хаселхоф ни показва колко неприятно може да изглежда комбинацията от високи ботуши и дълбоко деколте.

 

5. Покажи само малко плът.

Тук Кат ни показва колко секси и изтънчено може да изглежда една дама, ако покаже съвсем малко от тялото си.

 

6. Не ги съчетавай с каквото и да е било.

Да, високите ботуши отиват със страшно много неща, но със сигурност съчетанието, което Сиара е направила, състоящо се от високи кожени ботуши и широка туника, не е никак приятно за окото.

 

7. Комбинирай ги с черен чорапогащник.

Дизайнерката тук изглежда просто ослепително с тази рокля, чорапогащник и високите си ботуши.

 

8. Не носи високи опити ботуши, ако краката ти не са перфектни.

Прекалено опитите ботуши, може да изложат на показ дори и най-малките несъвършенства.

 

9. Не носи само черни ботуши.

Въпреки че черното е най-често срещано при високите ботуши, има и други цветове, които са хубави, и позволяват различни комбинации, като тези на снимката.