Ханес разплака Мариана Попова

3
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Ханес влезе в Къщата на „ВИП Брадър“, за да се обясни в любов на Мариана и за да й подари диамантен пръстен.

Гаджето на Мариана Попова -Ханес, разплака любимата си. Сълзите на певицата обаче не бяха заради раздяла, а от щастие. Романтичният италианец направи сърцераздирателно предложение на Мариана за брак.

Ханес влезе в Къщата на „ВИП Брадър“, за да се обясни в любов на Мариана и за да й подари диамантен пръстен. Италианецът има връзка с Попова от пет години. Двамата имат и 3-годишна дъщеря Мария – Магдалена.

Ханес остави певицата без дъх от емоции и радостни сълзи. Самата Мариана бе крайно изненадана от неочакваното предложение. Италианецът бе облечен в стилен черен костюм, докато певицата бе облечена по домашному.

Юлиан Константинов, който доскоро също бе в Къщата, но бе изгонен от зрителите, коментира, че сцената между Мариана и Ханес е била единственото истинско нещо във „ВИП Брадър“.

Малко преди да получи предложение за брак, Попова бе номинирана за изгонване от Къщата. Другите нарочени са Къци Вапцаров и Златка Димитрова. В понеделник ще разберем кои съквартиранти ще напуснат Къщата, а утре ще стане ясно и какво ще отговори Мариана на предложението за брак.

Къци получи служебна номинация като капитан на загубилия отбор в седмичната мисия. След оспорвана борба отборът на Къци загуби в играта „ВЕП богат“ от тима на Орлин, който стана глава на Къщата. Той номинира за изгонване един от най-близките си хора в Къщата – певицата Мариана Попова, а осигури имунитет от номинации тази седмица на Люси и Фънки.

Съквартирантите пък пожелаха Златка да напусне шоуто. Повечето я определиха като нервна и агресивна. Мариана Попова също получи много номинации от съквартирантите. Багата я определи като интригантка, а Люси, заяви, че в един момент се прави на приятел, а след това говори зад гърба на хората.

vsekiden.com

01/11/2012