Рак, Лъв и Дева през 2013 година

1
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Рак

За Раците 2013 година ще бъде истински успешна. Те ще стабилизират своето положение и ще умножат имането си.

Вашият вроден стремеж към постоянно самоосъвършенстване ще бъде стимулиран от покровителя на годината на Змията – премереното ви отношение към живота и добре обмислените решения ще ви изведат до небивали висоти. Промените, които носи годината, ще преодолявате благополучно.

Единственото, което може да разколебае вашето спокойствие, са проблеми с близки хора, които не притежават вашите качестваи сила. Ще се наложи да им подадете ръка, за да ги изведете от затруднението.

Годината е обещаваща и за личния ви живот. Семейните Раци ще увеличат числеността на семейството си и ще станат още по-близки с половинките си. А тези, които още не са се устроили, ще срещнат истинската любов и достатъчно бързо ще официализират това.

Лъв

Годината на Змията ще подари на Лъвовете прекрасни перспективи. Но ако представителите на този зодиакален знак не използват предоставените им възможности, вместо главозамайващ полет ги очакват стремително падане.

Основният съвет, който може да бъде даден на Лъва за 2013 година, е да бъде по-скромен. Това, на първо място, се отнася до начина на живот. През цялата година ще имате достатъчно пари, за да поддържате добро ниво на живот.

Ако се занимавате с наука, изкуство или друго занимание, свързано със словесността, няма за какво да се вълнувате. Вие продължавате своя възход към славата и откритията и ще бъдете оценявани и добре заплащани.

С любовта нещата са сложни. Ако сте създали семейство, ще се наложи да бъдете мъдри, за да го съхраните. Но ако сте необвързани, многочислените ви романи ще разсеят семейните ценности и надали през тази година ще сложите брачните окови.

Дева

2013 година ще донесе успех на онези Деви, които са стъпили здраво на земята. Ако през последните години не сте избрали своето професионално поприще, ще се наложи да изпробвате силите си в различни сфери, за да си осигурите добър живот.

Възможни са периоди на застой, комбинирани с изолация. Но ако посветите товавреме на собственото си развитие и не се побоите да се научите на нещо ново, ще се овладеете и ще постигнете стабилност.

Годината на Змията ще ви дари със спокойствие и ред в личните отношения. Ако имате семейство, раждането на дете ще скрепи съюза ви. Ако все още сте „свободен електрон”, можете да откриете любовта през първата половина на годината.

Какво я очаква всяка една зодия прочетете тук: Овен, Телец, Близнаци, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби