Уроци по танци

1
Добави коментар
yasoo
yasoo

Ако искате да усетите магията на модерния и джаз балет, свободата на съвременния танц и красотата на класическия балет – точното място за вас е
Школа по танци VeroniQue

Школа по танци VeroniQue предлага индивидуални и групови уроци по танци за възрастни и деца по класически и джаз балет.

Уроците по танци са един от най-приятните начини хора от всички възрасти да се забавляват, да усвоят нови танцови умения, да поддържат добра физическа форма, да подобрят здравословното си състояние и да създават нови социални контакти. Независимо дали ще изберете класически балет, джаз балет или модерни танци, само след няколко седмици Вие ще почувствате ползата от уроците по танци.

Уроците по танци са една от най-добрите възможности да бъдете физически активни, да развиете двигателната си култура, да научите нови танцови умения, да подобрите своята координация, гъвкавост, сила и дори памет, да намалите стреса и да повишите своето самочувствие и настроение.

Танците са такъв тип физическа активност, която ще Ви накара да се почувствате млади и жизнени и енергични. Независимо какъв вид уроци по танци решите да посещавате, физическото натоварване ще е от полза за работата на сърцето и цялата сърдечно-съдова система, ще увеличи капацитета на белите Ви дробове, ще заздрави костите и ще поддържа добрата Ви физическа форма и добро здравословно състояние.

Школа по танци VeroniQue предлага разнообразни възможности на всеки, който желае да се научи на нов вид танц или просто да танцува през свободното си време. Танцова школа VeroniQue предлага групови уроци по танци за тези, които искат да усвоят или развият своите танцови умения, да разнообразят социалния си живот, да създадат нови контакти, да срещнат приятели, с които да танцуват и да се забавляват. Индивидуалните уроци по танци са предназначени за тези, които предпочитат по-специално отношение или се нуждаят от по-специална подготовка и се чувстват по-комфортно и уверено когато са сами в залата с учителя по танци.

В школата по танци ще имате възможност да избирате между уроци по класически балет, модерен балет, съвременен танц, модерни танци или джаз балет. Уроците по класически балет ще докоснат всеки любител-танцьор до най-изящното и грациозно танцово изкуство, а уроците по джаз балет и модерни танци ще дадат възможност да разкриете своята креативност и желание за свобода на движенията и ще се запознаете с последните тенденции в танцовото изкуство.

Но независимо от Вашия избор, танците ще Ви помогнат да се почувствате много по-здрави, по-щастливи и по-уверени, защото както е казала Марта Греъм – Танцът е скритият език на душата…