Любовен хороскоп за 2013 година

2
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Страница 1 от 5

Покровителката на годината – Змията, много странно и нееднозначно се отнася към любовните отношения. От една страна, тя се плаши от случайните връзки, аватюрите и мимолетните увлечения, но, от друга – щастие в личния живот ще получат само тези, които сериозно се отнасят към понятия като „любов”, „единство на душите” и „семеен живот”.

Змията търси стабилност, официален статус. Това не е никак лошо, тъй като ако имате дългогодишна връзка и всичко в нея ви устройва, но за брак така и не се е говорило, то през 2013 година имате отлични шансове да регистрирате в гражданското своите отношения.

Новите познанства през тази година също ще бъдат възприемани по-сериозно. Ще започнете да подбирате тези, които отговарят на вашите искания, ще разглеждате хората като потенциални партньори в брак. На първо място ще бъде социалният статус на претендентите за сърцето ви, а също така общуването. Важен ще е и мирогледът им.

В същото време тези, които не са готови за семейство, ще се наслаждават на краткотрайни романси, възприемайки любовта като игра и развлечение. Змията гледа на такива случаи през пръсти, но със силни чувства няма да ви дари.

Колкото до хората, които вече са бракосъчетани, те ще бъдат принудени да положат усилия, за да съхранят семейството си. Кариерните амбиции и стремежът към обогатяване няма да оставят много време за семейни приказки. Отнесете се към последното с разбиране. В крайна сметка с партньора ви заработвате пари, за да може всички около вас да се чувстват осигурени. Ако правилно подредите приоритети си, ще преживеете една 2013 година без съществени конфликти и без развод.