Как да си запалите огън с базука?

1
Добави коментар
ivaylonetsov
ivaylonetsov

Вероятно сте си задавали този въпрос безброй пъти. Човек, който притежава базука у дома и обича да ходи на палатки, неминуемо се чуди как, аджеба, да си палне едно огънче само с един изстрел. За какво са ви вестници, клечки… който си има базука, цял живот се оправя.

Не знаем на кого му е хрумнала тази блестяща идея, но в едно по-екстремно ежедневие сигурно точно това е начинът да си спретнете уютен палатков огън. Пичовете, които ще видите във видеото, нагледно демонстрират какво се случва, когато се използва самоделна базука, целеща се в професионално подредени съчки. Радваме се, че ентусиастите са заснели всичко, за да може всеки човек на земята да се убеди колко недомислено е това начинание. Само си представяме как покрай пръчките последователно се подпалват и палатките, като всичко грейва в един сърцераздирателен огън. Безспорно много красива гледка, видяна от хеликоптер.

Не пробвайте това у дома си, приятели. Даже изобщо не го правете никога. Освен ако не сте изпаднали в необяснимо настроение, при което искате да извършите някоя изключителна глупост, която е доста ефектна.