Подари това на най-добрия си приятел

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Не бе, остави този шибан кон.

Чети надолу.

“Пичове, виждам, че сте много кадърни и умни, измисляте всякакви неща. Помогнете ми! Най-добрият ми приятел има рожден ден скоро и искам да го изненадам приятно. Да ме запомни. Писнало ми е да му подарявам самобръсначки. И без друго не ги ползва. Искам също нещо различно от книга. Часовник и алкохол също е тъпо. Всичко се е изтъркало, всичко е банално.”

Това ни пише по електронната поща Владимир Асенов от Бургас.

Владе, брато, веднага ти правим предложения за подарък. Тези със сигурност ще свършат работа, ще бъдеш запомнен, а и може да направиш толкова впечатление, че да забиеш я сестрата на най-добрия си приятел, я гаджето му.

Цица в банята

Този подарък може да ти се струва малко дърводелски, но не си прав. Гол си, топлата вода те пере по темето или по корема, а ти държиш в ръцете си женска гърда. Цицата на стената в банята ще стимулира и къпането. Ще бори стреса. Учените са установили, че гледането и пипането на гърди намалява риска от рак и инфаркт. Едва ли циците и на Черната Златка са като тези, но най-добрият приятел заслужава по-доброто в случая. Забрави за Златка.

Гадно е, че нямаш три ръце.

Напенисник

Сигурно си шокиран. Този подарък за най-добрия ти приятел е път към сърцето на сестра му или на гаджето му. Ще означава, че си голям шегаджия. Приемат ли те веднъж за шегаджия, после каквото и да кажеш, все ще е смешно. Гадно, а? Този напенисник ще държи под ключ органите на твоя човек. Ако неговата се изкефи, значи му няма доверие. Т.е. ти имаш шанс с нея. А какво по-педерастко от това да вземеш гаджето на най-добрия си приятел?

Под ключ е най-сигурно.

Стол с дръжка

Бъди оригинален. Стол с такава дръжка ще бъде запомнен завинаги. Шегата е повече от яка, а и е унисекс. Става за момичета. Само да им обясниш къде точно се сяда, за да не стават грешки и да няма сконфузни ситуации пред повече хора. Такъв стол може да измайстори почти всеки дърводелец в почти всяко българско село. Не сме сигурни дали пенисът ще е гладък, ръбав, груб, малък или миризлив (дървото мирише, кво се възмущаваш бе, баровец?), това е въпрос на трактовка, гледна точка и регионални особенности. В Перник го правят по-голям и масивен. Целта е да бъде откършен и да набиеш човек с него. Ебаси унижението. Да ти счупят зъб с пенис. “С какво те биха”, ще питат от полицията…

Не е ясно пенисът ли върви със стола или столът с пениса.

Яка мацка

В този текст с пениси трябва да има и мацка. Пускаме я не само заради това, че стана малко гейско, но и заради това, че тя също става за подарък. Изпринти я и я сложи в рамка. После накарай някоя женка да удари автограф отгоре с послание. Ще кажеш, че си срещнал момичето от снимката на улицата и поздравите са от нея. Ей така, импровизирана честитка. Това най-вероятно ще надърви рожденика. Знаем, не питай от къде.

Вариант е и това да викнеш проститутки. Но ще ви излезе много скъпо.

Пожелаваме ти това, което виждаш, да ти се случи.