Нанси вярва в успеха си в Х Милионер търси съпруга видяна 2665 коментари 6

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Една от най-атрактивните финалистки в риалитито „Х Милионер търси съпруга” – фотомоделът Нанси Лозанова, демонстрира сериозна увереност, че именно тя ще е дамата, която Тодор Славков ще избере за своя съпруга.

Поведението на красавицата е на път да нажежи обстановката в предаването, тъй като останалите две кандидат-съпруги Росица Дрехенова и Александра Александрова започват все повече да се конфронтират с Нанси. Роси и Алекс не могат да си обяснят налудничевото на моменти поведение на фотомодела и липсата на какви! то и да е задръжки във флиртуването й с Тодор. Напрежението между двата лагера ескалирало на пътешествието, което Малък Тошко, организира за трите финалистки в Сърбия. Именно там Славков постави момичетата в необичайна за тях ситуация – да са лишени от лукса, в който обичайно минава ежедневието им.

В двата епизода преди финала на риалитито „Х Милионер търси съпруга”, които ще се излъчат по TV7, тази вечер и в четвъртък от 21:00, Тодор ще тества готварските умения на момичетата, ще ги изпрати на импровизиран детектор на лъжата и ще ги запознае със своя приятел Саша Антунович. Разбира се, хитрият Х Милионер е приготвил още доста изненади за дамите.

Все пак, този петък славният бохем Тодор Славков ще трябва да избере една от трите красавици, но преди това е решен да открие и други качества в тях, освен обаянието им.