Интериорно студио ES Design София – интериорен и продуктов дизайн

1
Добави коментар
ES_Design
ES_Design

ES design е студио за интериорен и продуктов дизайн в град София. Различното при ES design е в подхода, ние Ви възприемаме не като клиенти, а като партньори в работата. Целта ни е сътворяването на уникален интериорен дизайн. Вярваме, че  всеки човек е изключителен и необикновен в разбиранията, възгледите и начина си на живот. Оттук идва Вашето забележително възприятие за естетика, комфорт, уют, а нашият стремеж е да Ви съдействаме да разкриете и изразите себе си, чрез създаването на неповторим дизайн.
Ние от интериорно студио ES design възприемаме своята работа като изкуство. Младостта, търсещия дух, женското усещане за красиво е подходът ни към създаването на интериорния дизайн.
Творческият ни път включва разработка на мебелен и продуктов дизайн. Нашата работа, а именно работата на интериорния дизайнер, е да Ви помогнем да създадете своя единствен по рода си интериор – Вашето кътче от света, което е в хармония с личността Ви, което да си представите чрез 3d визуализация.
Ние от ES design не сме подвластни на определен стил, не се влияем от модните тенденции, а ги въвеждаме в отговор на Вашите желания.