Цигарите по време на диета

38
Добави коментар
sgotvi
sgotvi

Цигарите по време на диета

Има едно нещо, което повечето хора не могат да изключат от ежедневието си дори и по време на диета. Разбира се, най-добре е те напълно да бъдат спрени заради тяхната пагубност върху здравето ни. 

За тези от вас, коитоса решили да се разделят с няколко килограми, но не искат да се откажат от тютюна, трябва да знаят, че по време на диета цигарите допълнително усложняват и натоварват организма. Внасят много голямо количество токсини, които задръстват и замърсяват тялото.

През този период организмът има задачата да изчиства от себе си натрупаните мазнини от своите складове по различните части на тялото. Затова по време на диета обикновено се подбира лека храна, която да спомогне за засилване на храносмилането и метаболизма. Когато обаче вкарваме към здравословната храна и цигарен дим, усложняваме нещата. Вместо усилията на организма да са насочени изцяло към изчистване от излишно натрупаните мазнини, той трябва да се изчиства и от токсините, с които го храним, благодарение на този вреден навик. За изчиствнето на организма голяма заслуга има черния дроб. Той чисти така да се каже токсините натрупани в нас. Този орган обаче помага изключително много и в процеса на разграждането на мазнините.

Ето затова ако искаме да постигнем добър резултат, трябва да му помогнем и да не го натоварваме излишно с цигарения дим и алкохола.

Цигарите по време на диета

0.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

tweet