Игрите на Дисни Пиксар

1
Добави коментар
gotinisaitove7
gotinisaitove7

Ако не си играл играта по филма „Коли“, нямаш идея какво забавление си изпуснал. Играта на Дисни „Коли“ се разви, след като филмът със същото име ти позволи да се надпреварваш с всички тези обичани герои в тяхната собствена околна среда. Можеш да се състезаваш като твоя любим персонаж в Ornament Vally, Radiator springs или Tailfin Pass. Хората, развили играта „Коли“, са сигурни, че ще се наслаждваш на състезаване с други играчи, като ти си твоята любима кола. Играта може да бъде играна на OS X, Microsoft Windows systems, Apple Mac, PSP, PS2, Xbox 360, Xbox, Nintendo DS, Wii, Nintendo GameCube и много други.

Игрите на Дисни Пиксар ще те въведат в невероятния сайт на управляване на колата Светкавицата Маккуин и неговите приятели, които той среща в Radiator Springs. Ще можете да вземете участие във всички приключения на тази въображаема кола. Тези игри на Дисни Пиксар ще ти позволят да се състезаваш с максимална скорост, а в същото време е и забавна. Освен скоростта, тези игри ще те поставят в забавни ситуации, с които трябва да се справиш. Със състезателната кола Светкавицата Маккуин имаш само една цел – да спечелиш.Тази кола се цели в шампионата „Piston Cup“, едно от най-престижните състезания през годината. Но Маккуин се загубва по пътя си за това състезание и така започна истинското приключение. Състезателната кола отива в Radiator Springs, отдавна забравено място, където колата среща много забавни герои.

В това място, където дори тревата не изглежда да расте, Светкавицата Маккуин научава урока на живота си – че животът не е само, за да се състезаваше. Той се срещна там с бивш шампион и с едно хубаво Порше, в което се влюби.

Игрите на Дисни Пиксар са пълни с изненади и ще се наслаждаваш на всяка минута игра. Можеш да изтеглиш безплатно демо версията и да видиш, че играта е много забавна. Можеш също да изтеглиш ъпдейта на тази игра, който е съвместим за всички компютри. Графиката на играта е безупречна, тъй като когато играеш, се чувстваш всъщност наистина част от цялото това приключение.

Може да играеш флаш версията на всяка една от тези игри в сайта http://igriskoli.net/ ако нямаш възможността да си изтеглиш играта или пък си фен на флаш игрите.