Научи се как да я изчукаш правилно…

8
Добави коментар
pepityy999
pepityy999

.

…или 11 секс тайни, които жените биха искали да знаеш

В следващите редове ще обобщим последните проучвания и изследвания за сексуалните предпочитания на дамите, както и мненията на няколко експерта и над 700 анкетирани жени, за да ви представим този списък с 11 “тайни” за секса, които ще ви направят ако не по-добър любовник още тази вечер, то със сигурност поне  ще знаете защо сте лош такъв!

С превръщането на фантазиите й в реалност, тя, жената до вас ще е много по вероятно да се съгласи да изиграе и най-смелите ви сексуални мечти.

И по този начин  ще иска да прави още повече любов от обикновено, всеки път, когато се появите гол пред нея. Вижте списъка, след което грабнете приятелката, съпругата или любовницата си и я качете на седмото небе.

Със сигурност тя ще ви върне жеста….

1. Женският оргазъм не е само за “Членове”

Само една от всеки пет жени от анкетираните казва, че последния и оргазъм е в следствие на проникването на мъжа в нея. “Повечето млади жени искат техните партньори да използват ръцете и устата си повече“, обяснява д-р Жулиета Ричтерс, австралийски изследовател на секса, анкетирала повече от 19000 човека за книгата си “Какво правиш там отдолу”

В нейното проучване повече от 90% от жените успяват да достигнат до оргазъм, когато техните партньори използват само орална и ръчна стимулация преди секс.

Друг показател от същото изследване казва, че 52% от анкетираните жени карат мъжете да спират доста бързо да извършват този вид орална и ръчна стимулация по време на любовната игра, не защото не им е приятно, а защото се притесняват и страхуват, че тя ще отнеме твърде много време.

Така че какво може да направиш, за да си сигурен, че жената под теб или до теб, както искаш, да не те остави толкова лесно да спреш да правиш онова нещо с пръстите/знаеш кое мръсник/?

Просто и кажи: “Обичам да правя това, бих го правил цял ден. Сигурна ли си че искаш да ме спреш…?”

Ако се притесняваш за допълнителните 20 минути, в които ще ти се изтърка езика и ще ти се подуят пръстите-не ускорявай темпото.

Така тя няма да стигне до заветния момент по-бързо. Напротив, даже го забави!

Колкото по-леко, бавно и нежно  я докосваш, толкова по-бързо тя ще изпита удоволствие. Не напирай да си го пъхнеш на всяка цена веднага щом я видиш гола!

2.Подготовката може да бъде най-важното събитие

“Подготовката” и “първоначалната любовна игра” са ужасни думи, защото това предполага, че тя води към нещо по-важно“, казва сексуалният съветник Беверли Уипъл.

И двамата ще се забавлявате повече ако мислите за тази част като секс игра и я направите нещо като опознаване и наслаждаване един на друг, а не само като просто спирка по пътя към финала.

Три от всеки пет анкетирани жени казват, че са достигнали последния си оргазъм по време на любовната игра, а не по време на самия сексуален акт.

Нещо повече, когато искат да класират спалните умения на партньорите си, те почти винаги се оплакват от липсата на сексуално творчество и индивидуални сексуални умения.

Е, сега като знаеш това какъв ще бъде следващия ти ход?

3. Удоволствие не означава удовлетвореност

Добрата новина е че можете да дадете на жената и двете.

Изследване на института в Кинси показва, че както мъжете така и жените се съгласяват, че да правят секс без презерватив ги кара да се чувстват по-добре, но жените казват също, че използвайки защитата на кондомите всъщност им помага да се чувстват по-удовлетворени от цялата работа.

Дори тези, които използват хормонални методи за контрацепция усещат този ефект на по-голяма удовлетвореност.

Когато са използвали презервативи, жените от изследването са отчели 18% по-висок дял от общата удовлетвореност на сексуалния им живот. Защо?

Ами много просто! Защото, когато жените се тревожат по-малко-да речем за нежелана бременност или полово предавани болести, те се забавляват, отпускат се и се наслаждават пълноценно на оная ви работа!

4. “Нежен” означава много повече от това просто да я чукаш…

“Тази дума е код на жените, чрез който те ви казват да бъдете по-чувствителен към нейните сигнали“, казва д-р Блок.

Колкото по гъсто населени с нервни окончания са горещите точки по тялото на жената, толкова по внимателен трябва да бъде вашия подход.

Когато минаваме с език между краката на някоя дама и тя изстене изведнъж, вместо да продължим да и доставяте това удоволствие ние вадим “пистолета” и започваме да стреляме!

Използвайте непряко стимулиране като обръщате особено внимание на нейните сигнали и реакции като един вид ръководство за експлоатация.

Нервните окончания около клитора например се разширяват няколко сантиметра под кожата и от двете страни на вагината/докторите го описват като нещо като независимо окачване /, което означава, че можете да масажирате това място без директен натиск на “малкия ви приятел”.

Комбинацията от очакване и индиректен контакт ще и донесе много повече удоволствие!

5. Климата има значение за климакса

“В началото на нашите проучвания само 50% от жените бяха в състояние да достигнат до оргазъм“, казва автора на това изследване Герт Холстидж-председател на центъра за уронеурология в иниверситета в Гьоринген, Холандия.

“Но ние разбрахме защо жените са се чувствали неконфортно! Причината беше, че просто им е било студено на краката. Дадохме им чорапи, след което 80% от тях достигнаха до оргазъм”

Това с чорапите не е никаква тайна все пак. Амигдалата и пре-фронталния кортекс в зоната на мозъка са отговорни за безпокойството, страха.

“Там се произвеждат сигналите за опасност, но тяхното влияние силно намалява по време на оргазъм“, казва д-р Холстидж

“А приятна обстановка, която включва стайна температура /и топли крака/ е важна част от създаването на чувство за безопасност, сигурност и удобство“, добавя той.

6. Позицията се нуждае от цел

“Не е необходимо да бъдете прекалени фантазьори по време на секс що се отнася до позата-най-добрите позиции са тези, които се фокусират върху клитора“, казва д-р Левков.

Искате да усилите удоволствието без да рискувате да се осакатите?

Разберете в коя поза най-добре стимулирате тази деликатна област от женското тяло, тъй като там има много повече нервни окончания, отколкото има по главата на пениса.

7. По-доброто фокусиране води до по-горещ секс

Кой е най-добрия начин за отключване на най-смелите сексуални желания на една жена в леглото? “Страст” казват 42% от анкетираните жени. “А това означава да бъдеш вътре в момента, освен вътре в нея, а не да се разсейваш“, казва д-р Джоел Блок-психолог от Лонг Айлънд и автор на книги по темата.

Сексът е един вид разговор и тя не би искала да се чувства все едно държиш най-новата си играчка!

Също така една дама взема участие по време на секс по много и различни начини и най-силният сигнал, който ти можеш да изпратиш към нея идва от твоята уста/мда, не от нейната, от твоята/.

Повече от  90% от жените, които са били анкетирани в изследванията влезли в тази статия казват, че се чувстват страхотно, когато усетят тежкото дишане на мъжа близо до себе си.

Но не използвайте дишане и грухтене в стил Тарзан, ако може!

Контакта с очите, хапането на езика и всяка друга физическа заигравка също е за предпочитане.

Но ако директния поглед е нещо, което не ви е силата, заровете лицето си във врата и разходете върха на езика си от ключицата до меката част на ухото и, като задължително и прошепнете защо сте луд по нея-това може и да я побърка!

8. Не приключвайте бързия секс с едно Благодаря!

Само половината от всички жени могат да достигнат до оргазъм при секс траещ 10 или по-малко минути, сочи проучване, публикувано през 2009г в списанието “Сексуална медицина”.

“Това означава, че по време на един бърз секс, докато жена ви примерно мие чинии, вие ще свършите, но тя най-вероятно НЕ.“, казва д-р Левков

Ако тя НЕ изпита оргазъм/а това най-вероятно ще се случи/, уверете се че ще имате достъп до бъдещи, по дълготрайни, горещи сесии, казвайки и нещо от сорта на: “По-късно тази вечер аз ще направя всичко за теб, за да те побъркам от удоволствие.”

След което спазете това ваше обещание. Оставете я само с ежедневния бърз секс и тя няма да остане много дълго около вас-гарантирано!

9. G точката си има приятел! Намерете го.

Вие сте един целенасочен човек, нали?

Добре. Но G-точката и клитора не са единствените места където можете да се разгърнете и да доставите удоволствие на една жена.

“Най-новите анатомични изследвания показват, че клитора може би е по добре да се опише като “Комплекса-клитор”, където вагината, уретрата и клитора изпълняват всичките си функции като едно цяло, а не като отделни части“, обяснява д-р Деби Хербеник, изследовател от института в Кинси и журналист от Men’s Health, от където е и тази статия.

Малко грубо казано, но се опитайте да работите върху клитора като комплекс/нещо като голям мол, в който има много и яки магазини/, натискайки няколко горещи точки наведнъж.

Някои изследователи смятат, че има място, наречено А-точка, разположено далеч във вътрешността на вагината, близко до пъпа на жената.

Д-р Кокс казва: “Поставете влажен пръст в нейната вагина, стремейки се да е колкото се може по удобно и конфортно на жената. Използвайте цялата дължина на пръста си за опознаване на предната стена на тази област”

А сега едно тройно усещане: Съберете показалеца и средния си пръст и ги вкарайте вътре в нея, като палеца ви стърчи все едно сте го вдигнали за автостоп.

Това ще доближи пръстите ви по плътно в нея, по-близко до вагиналната и стена, за да стимулирате и двете-А точката и G точката едновременно.

След това използвайте палеца си, за да стимулирате клитора й, като внимателно завъртате ръката си. Това си е все едно натискате копчето за “нитрото” вътре във жената! Е, поне да се надяваме, че е така….

10. Искаш секс? Измий чиниите!

Ако жената е разсеяна с нещо от сорта на работа, липса на сън или домакински задачи-това може да се намеси не особено добре в нейната възбуда.

Седем от десет жени, които са били анкетирани казват, че помощта на мъжете в домакинската работа им помага доста и влияе изключително добре върху сексуалният им живот, но пък мъжете от друга страна вършат само около 30% от тази досадна работа според “Съвета по въпросите на семейството” в Щатите/тук при нас са най-много 20% :)/.

Анкетираните жени заявяват, че ще бъдат много благодарни ако си изчистил, приготвил си вечеря и си се оправил с прането-и то точно в този ред.

След което със сигурност ще направят всичко възможно, за да получиш един много як секс!

11. Не прави докарването и до оргазъм твоя единствена цел

Изследване от 2008г, публикувано в американското списание “Сексуална медицина” установява, че стреса от сексуалното изпълнение значително намалява женската възбуда.

Каквото и да правите не я питайте-свърши ли, или ще свършваш ли! Това е объркващо и допринася за създаването на излишно напрежение у вашата дама.

Виж, ще си на прав път ако и кажеш:”Харесва ли ти това?, Да продължавам ли да правя това?“.

Жените не получават оргазъм всеки път и те много добре знаят това, както и че не е задължително партньорът им да е виновен!

Най-добре редувайте нещата.

Винаги можете да се върнете в началото и да използвате отново ръцете, пръстите и езика си ако тя все още иска това…., когато  правите секс.

http://www.lifehack.bg/