Най-популярните видове игри с коли

2
Добави коментар
gotinisaitove7
gotinisaitove7

Игрите с коли са най-вероятно едни от най-популярните видео игри за всички времена. Дори тези, които не знаят как да карат истинска кола, често са готови да седнат на четирите колела на виртуалните коли и да се надпреварват с техните приятели. И така, тук има кратък поглед на някои от най-популярните игри, които са развълнували любителите на колите

Аркадни игри

Аркадните състезателни игри са считани за дядото на всички състезателни игри, които са днес на пазара. Те са огромни машини, които можеш често да видиш в моловете и центровете за забавление, които имат пълна възможност за контролиране на колата. Много естети на игрите обожават аркадните игри, защото им дават някак реалистика към играта, която дава допълнително увеличава забавлението.

Едно от най-популярдните заглавие на аркадна игра е Daytona USA, направена от Sega през 1993. Тя е доста харесвана заради симулирането на едно от най-популярните състезания – Indianapolis 500. Daytona USA има възможност за игра мултиплейър (нещо стандартно за аркадните състезания), което позволява на 4 човека да се състезават един срещу друг. Тази игра има също така страхотна графика, която е считана за една от най-реалистичните по нейно време.

Конзолни игри

Точно както техния баща – аркадните игри, конзолните състезателни игри са познати още когато през 70-те години децата са се пристрастили към видео игрите. Най-ранните конзолни игри сега ни се струват доста недодялани. Както и да е, конзолните игри станаха по-мощни, визията на играта също стана още по-близка до реалността. Една от най-популярните игри от ранното развитие на конзолните игри, беше F1 Racing for the Nintendo Entertainment System (по-известна като Famicom).

Онлайн игри

Тези игри са нова тенденция в състезателните игри, която бързо стана известна. Тук, ти ще имаш шанса да се състезаваш с хора от друг град или дори друга страна. Повечето нови конзоли вече предлагат тези игри. Състезателните игри за компютър също стана доста известни за обикновените играчи.