Една по-различна чантичка за дребни подаръци

1
Добави коментар
mishlence
mishlence

Туплекс България, които предлагат в България полипропилен под формата на фолия с различна дебелина и цвят, са предложили тази чантичка с дребни подаръци, за да покажат качествата на материала и едно от многото му приложения. Вместо стандартна кутия за подаръци Туплекс България са предоставили едно хрумване за малък сувенир – чантичка с подаръци, а в специалното джобче са поставили визитката си.

Какви са предимствата на тази полипропиленова чантичка за подаръци? Удобна, от гъвкав материал, може да бъде използвана не само за дребни подаръци, но и за визитник (събира повече визитки от стандартния метален визитник), почиства се лесно, трудно се драска и е по-устойчива с цел многократна употреба и с малкото шнурче, което имитира дръжки на чантичка, се намира по-лесно в която и да е чанта, особено дамска. Интерестна като дизайн и атрактивна по своята същност, когато я извадите за да дадете визитката си.

PP (полипропилен) филми са твърди листове с различни дебелини, цветове, повърхности (шагренирана, гладка, с определени форми) произведени чрез каландриране или екструдиране.

Основните характеристики са: ниско специфично тегло, може да бъде многократно прегъван, устойчив е на високи температури, обработва се лесно, рециклира се, върху него се печата лесно, предлага се в разнообразни цветове, не е отровен. 

Полипропиленът може да се използва и за: табели, дисплеи, окачени надписи, плакати, календари, уоблери, изложбени табла, членски карти, различни опаковки, вложки, кутии, контейнери, папки, менйта, подложки за мишки.  

Тази чантичка е направена чрез щанцоване на полипропилена. Листът е отрязан, след което е бигован с прав и обратен биг.

Най-вече чантичката от полипропилен е ефектна и различна. Прилича повече на практичен сувенир и е много подходяща за нестандартен подарък, който ще влезе в употреба за много неща. 

Ако искате да си поръчате материала полипропилен, потърсете Туплекс. 

гр. София, 1528, кв. Димитър Миленков № 240 тел./факс: 02/ 973 21 91, 979 82 21

[email protected]

Вижте още фирми предлагащи: 

 Сувенири