Най-умните начини за преписване на изпит

2
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Колко контролни, класни, тестове, какви ли не изпити сме преминали досега. На някои сме блесвали рязко, на други сме били пълен минус – провал. Опитвали сме се и да преписваме, кой не е?! Някой път сме успявали, друг път са ни хващали на местопрестъплението. Но ако бяхме използвали тези методи, сигурно щяхме да сме неуловими. Е, за съжаление преди години нямаше смарт телефони.

Силиконови чорапи

Но ако сте мъж и изберете този метод за преписване, със сигурност ще ви хванат. Просто всички ще ви гледат постоянно и няма да имате никаква възможност да си извадите пищовите. А, да и ще изглежда грозно.

Върху ноктите

Чудесен начин за преписване, особено ако сте мъж, имате широка нокътна плочка и не носите лак за нокти. 

Всички погледи в деколтето

Това е прекрасен начин за една студентка да препише, особено ако професорът, при който се провежда изпитът, е мъж. Но и всичките колеги на тази палавница ще се представят зле на теста, защото вероятно през цялото време ще зяпат деколтето ѝ.

Необикновена бутилка

Чудесен подход, тъй като в изпитната зала водата е едно от малкото позволени неща.

Гравирана химикалка

Това изглежда супер, но не си представяме колко сложно е за изработка и за четене също.

Смарт телефон

Ето един от многото случаи, в които смарт телефоните те карат да изглеждаш умен.

Пищови за бедрата

Ех, момичета, момичета, лесно им е на тях. Повдигат полата и хоп – пищовите са там. Пък и дори да ги хванат, няма как да ги накарат са покажат какво имат под полата. Това веднага може да се схване като сексуален тормоз.

Източник: Oddee