Конкурс „Моята първа Коледа“

1
Добави коментар
pgp

Здравейте, скъпи приятели!

Коледа наближава! Тази година джуджетата на Дядо Коледа са в Борса Галикс. Ние заедно с тях ще се трудим, за да зарадваме всички дечица! За да получи всяко детенце подарък от Дядо Коледа трябва да му НАПИШЕ ПИСМО 🙂

Понеже сте мънички и Все още не можете да пишете (и ние знаем това) – Дядо Коледа приема Картички (като под картички ние разбираме вашите пред коледни снимки).

Темата е „Моята ПЪРВА Коледа“

Изпратете ни снимка на e-mail: [email protected] с посочени имена, град, възраст на детенцето и телефон за връзка!!!

Условия към снимките

Снимката трябва да е притежание на човека, който я изпраща. Снимката трябва да изобразява, вашето дете или деца, родено/родени в периода 24.12.2011 – 20.12.2012.

На снимката ясно трябва да се вижда детето облечено в Коледен костюм или детето сред коледната украса в своя дом, град, жилищен квартал, детска стая, креватче, бебешка количка и други, на които ясно се вижда Коледната украса!

*Всички снимки, които са в разрез с изискванията няма да бъдат добавяни към конкурса и няма да вземат участие в томболата.

Ще публикуваме всички снимки в албум! Имате право да споделяте снимките и албума с ваши приятели, познати, които да ги харесват !

Победителите ще бъдат изтеглени на 24.12.2012 на принципа на томбола пред нотариус в борса Галикс, на адрес: Адрес: гр. Стара Загора, ул. Индустриална 8. Организаторите на конкурса ще се свържат с участниците в срок от 1 работен ден Наградите ще бъдат избрани от Галикс съобразно възрастта на изтеглените победители.

ВСИЧКИ ДЕЦА ЩЕ ПОЛУЧАТ УТЕШИТЕЛНИ НАГРАДИ!

Всички, които имат възможост да присъстват на томболата са ПОКАНЕНИ. ЩЕ ИМА МНОГО НАГРАДИ и ПОЧЕРПКА ЗА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ!. Часът ще бъде допълнително уточнен.. Наградите ще бъдат играчки от всякакъв тип съобразени с възрастта на победителите!

Краен срок за участие: 23 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.