Опънати тавани с междунардно признание | Опънати тавани ЕООД

37
Добави коментар
ventsi84
ventsi84

Опънати тавани

PVC Опънати тавани (Гъвкав таванен филм) са направени от PVC материал с дебелина 0,15 милиметра и клас на пожароустойчивост B1. Те се адаптират към всякакви стилове и форми и може да се монтират лесно и удобно по всякакви повърхности и равнини.

PVC Опънати тавани притежават отлична хидро и топлоизолация. Многократно по-малка е загубата на вътрешната температура в помещението, от което и да е друго изпълнение!

PVC Опънати тавани  имат отлично звуково поглъщане, осигуряват добра абсорбация на звука. Затова са изключително подходящи за барове, нощни клубове, ресторанти, фитнес, спортни, заседателни и конферентни зали.

PVC Опънати тавани  се обработват със специални пудри и пасти, които възпрепятстват развитието на всякакви патогенни бактерии и микроби! Също така, фолиото има много добра устойчивост срещу образуването на мухъл и плесени! Поради тази причина те са особено подходящи за болници, училища, плувни басейни, детски стаи и др.

PVC Опънати тавани  са много леки (от 180гр./м2 до 320гр./м2) и не натоварват конструкциите на сградите. За сравнение другите типове окачени тавани тежат 12кг/м2.

 

PVC Опънати тавани се произвеждат от най-новите и напреднали нетосични формули без съдържание на вредни вещества като кадмий, етилов алкохол и други и 100% от тях могат да се рециклират.

Те нямат никакво вредно влияние върху околната среда в процеса на производство, транспортиране, инсталиране, рециклиране, което напълно отговаря на изискванията за защита на съвременното общество.