Какъв подарък да избере за вашата половинка според зодията?

28
Добави коментар
naskoki
naskoki

На представителите на зодия Овен трябва да се подаряват червени неща- все едно дали става дума за дреха или за парфюм, но най- важното е да са червени. Даже и опаковка. Тя е от голямо значение за тях, едва ли не е по-важна е от самия подарък.Така че се постарайте опаковката да е луксозна и… червена.

Представителите от зодия Телец биха се радвали много на какъвто и да било дар, но да е изработен лично от вас и да е от сърце. Направете кейк или сладки, опаковайте ги стилно или ги поднесете в красива чиния. Ако пък нямате кулинарни способности, измайсторете сами поне поздравителната картичка.

Близнаците изпитват глад за интелектуалната „храна“. Посещение на дългоочакван концерт, пиеса или новоизлязла книга ще успее да разтопи сърцето на представителя на тази зодия по-бързо от каквито и да било бижута. Ако нямате подобна възможност, напишете едно прочувствено любовно писмо, наситено с позитивни размишления за вашата връзка, което ще свърши същата работа.

Ракът обича да пътешества. Затова самолетен или автобусен билет, до която и да било точка ще го зарадва повече от всичко. При липса на финанси може да му купите географска карта или глобус, за да си набележи сам любимия маршрут, или просто го поканете на дълга разходка.

Лъвът дава мило и драго за бижутата, които са в унисон с неговата царствена природа. Златен пръстен или друг вид бижу от благородния метал ще стопли отношенията ви, а ако е в комплект с колие направо- ще ударите джакпота в съревнованието с конкурентите.

Девите си падат по луксозните заведения и шумните дискотеки. Да присъстват на подобно място за тях е въпрос на престиж и по- голям стимул от всички подаръци. Затова не си харчете парите за дреболийки, а организирайте романтична вечеря в стилен ресторант.

Везните обичат екзотиката, затова изберете или екзотичен сувенир, или малко ароматни свещи, за да спестите пари/в случай, че не разполагате от тях в изобилие/. В унисон с подходящата романтична музика вечерта ще бъде прекрасна и запомняща се.

Скорпионът се увлича от неизвестното и окултното. Така, че няма да сбъркате ако му купите комплект с карти таро или някоя книжка на езотерична тематика. Ако пък му подарите изготвен специално за него хороскоп, ще успеете да завладеете сърцето му и да „влезете“ под кожата му.

Стрелците обичат приключения и всички занимания, които вдигат адреналина. Ако вашият човек е точно такъв, не се колебайте да го дарите с някое екстремно преживяване-  напр. полет с парапланер, бънджи скок или слизане в пещера. Ако предпочитате да не рискувате с подобни изпълнения, знайте, че цветът на Стрелците е зеленият- купете му нещо в този нюанс и ще го зарадвате.

Козирогът е истински естет и ценител на редките предмети, финия порцелан и уникатите. Една картина ще го зарадва изключително много.

Водолеят признава само едно правило- подаръкът трябва да е изненада. Няма значение какво ще му изберете, той ще се зарадва на всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това.

Рибите харесват всичко, свързано с водата. Елементарно. Все пак се замислете, ако сте се наканили да му подарите аквариум със златна рибка. Хората от тази зодия са такива перфекционисти, че ще се вкиснат, ако след това не им изпълни три желания. Не чак толкова елементарно…