В Банкок уголемяват мъжко достойнство със зехтин

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Източник: Getty Images/Guliver

Който каквото ще да ви разправя, но размерът има значение. Дамите предпочитат да има повече, а не да не стига за малко. Освен това онази приказка, че е важно как си служиш с него, е вярна дотолкова, доколкото е истина, че с голям можеш да си служиш по-лесно. Всъщност да се пледира в защита на малките размери е все едно да седнеш да обясняваш на някого, че няма значение дали караш полски Fiat, или S-класа.

Вероятно на същото мнение са и голяма част от мъжете в Банкок, особено като знаем, че там не могат да се похвалят с кой знае колко големи размери, защото операциите за уголемяване на мъжкото достойнство са голям хит. В следствие на голямото търсене и на това, че много хора искат лесно да забогатеят, се появили много нелегални клиники, извършващи подобни услуги. Защо нелегални ли? Ами за начало защото в тях инжектират на клиентите зехтин. Не е толкова страшно, нали, зехтинът е полезен, освен това е мазничък, така че си е келепир отвсякъде. Да, обаче се оказва, че този вид „имплант“ изобщо не е полезен за вашия малък другар. Явно лекарите в Банкок са пропуснали този епизод на д-р Хаус.

Истината излязла наяве случайно. Някакъв господин се подложил на процедурата преди около 5 години и всичко си му било наред, докато случайно не се порязал там долу. Как точно се порязва човек на такова място е загадка за нас, но това е друга тема. Пичът не потърсил медицинска помощ в началото, но когато пенисът му се подул жестоко и станал с размерите на кокосов орех, вече нямал избор и отишъл на лекар. Всъщност желанието му да му стане много голям на практика се сбъднало, но явно кокосовият орех му се е видял малко прекалено. Оказало се обаче, че в следствие на инжектирания зехтин, нещастният човечец развил тумор на достойнството си и трябвало да му го отрежат. Явно в Банкок отсега нататък ще се придържат към вакуумните помпи за уголемяване. 

Източник: Guyspeed