Безплатно изнасяне и изхвърляне на стари електроуреди

0
Добави коментар
webvizia
webvizia

 

София
Пловдив
Варна
Бургас
Безплатно
Блог
Новини
Региони

 

Безплатно изнасяне и изхвърляне на стари електроуреди
Промоцията е валидна от 11.11.2012 до 11.11.2014

Безплатно събиране на стари електроуреди

КЪРТИ.БГ събира, изнася и извозва стари електроуреди и метални отпадъци за рециклиране. Всяка неделя от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи на фирмата ще събират бяла и черна техника безплатно и директно от дома на гражданите.

По този начин спестяваме много усилия на хората и предотвратяваме незаконното натрупване на стара техника до контейнерите за смет. Гражданите на всички квартали в гр.София могат да направят заявка за безплатната услуга всеки ден от 9:00 до 22:00 часа на тел: 0888 02 1111, да уточнят с какво количество електроуреди разполагат и кога ще бъде удобно да минем, за да ги натоварим.

Важно е клиентите да знаят, че не трябва те да изнасят уредите пред блока или къщата. Хамалите на фирмата идват директно в жилището, откъдето сами изнасят всички електроуреди и метални отпадъци.

Фирмата предлага и цялостно почистване на апартаменти, мазета, гаражи и тавани от всякакви битови и строителни отпадъци. Изхвърляне на стари мебели, събиране на всякакви боклуци и покъщнина с транспортиране до специализирано депо.

Организираме безплатно събиране и изхвърляне на бяла и черна техника, офис техника, всякакви електроуреди: хладилници, телевизори, печки и всичко от метал. Промоцията важи само за София. Работим и събота и неделя, от понеделник до петък, дори и след работно време.

Без значение в коя част на града се намирате, ние ще дойдем и ще вземем ненужната Ви офис техника или електроуреди. В уречения ден и час при Вас ще пристигне екип от работници, които ще се заемат с изхвърлянето на електроуредите и ще ги натоварят на камиона по възможно най-бързия и ефективен начин.

бутон за социални мрежи

Добави коментар | Скрий коментарите