5 безумни сватби

13
Добави коментар
vampirski
vampirski

Ех, тази любов. Та тя е по-непонятна и от лекция по висша математика…

Младежът и неговата мучаща булка

18-годишният младеж от остров Бали Нгура Алит бил спипан в конфузна ситуация с кравата на съседа. В свое оправдание любовникът заявил, че гледа на кравата като на жена, която го е съблазнила.

Мъдрите хора са казали, че наказанието трябва да бъде съизмеримо с престъплението: затова момчето било принудено да се ожени за кравата, тъй като обществото не одобрявало содомията извън брака. По време на церемонията Нгура Алит на няколко пъти припадал от напрежение. След сватбата пък кравата, която смятали за „нечиста“ била отведена в близкия водоем и удавена. Засраменият младеж също бил подложен на ритуална баня, която имитирала удавяне, с цел да бъдат измити греховете му.

„Ще се омъжиш ли за мен?“ „Мееее“

През 2006 г. в Судан се осъществява една любопитна сватба – с коза. Отново имаме спипан на местопрестъплението левент (Чарлз Томбе), който е осъден от Съвета на старейшините да се омъжи за млекодайната си изгора.  Управителният съвет решил да разгледа това събитие по-скоро като шега, отколкото като престъпление, но младоженецът все пак бил принуден да плати зестра на собственика на козичката.

Собственикът бил в правото си да подаде жалба в полицията срещу любовника за содомия, така че Чарлз Томбе бил много щастлив, че успял да избегне това престъпление. За съжаление, семейното им щастие било прекъснато преждевременно, когато мекащата съпруга погълнала найлонова торбичка и починала от задушаване.

Най-добрата булка на човека

И докато до момента разглеждаме все принудителни бракосъчетания, продиктувани от наказания, то някои от тях са резултат на истинска любов. Веднъж австралиецът Джоузеф Гизо разхождал кучето си в парка, когато видял, че там има сватба.  В този момент той решил, че трябва да се ожени за своя лабрадор на име Хъни.

На церемонията в парка, на която присъствали малко роднини от неговото семейство, щастливият младоженец прочел прочувствена реч, в която се врекъл във вечна вярност на своето куче. Гизо уверил репортерите, че първа брачна нощ няма да има.

Любов 4×4

Дълго време Мария Грифин от Калифорния смятала, че е асексуална, тъй като не се възбуждала от други хора. Тя твърди, че получила първия си оргазъм, докато си мислела за кола „Крайслер“.

С времето Мария развила силни чувства към автомобилите и по-точно към тези от марката „Форд“. Когато вече се уморила да симулира чувства към мъжете, жената си купила свой собствен „Форд“ и се омъжила за него. След сватбата семейната двойка заминала на меден месец на къмпинг. Ако вярваме на дамата, те имат активен и здравословен сексуален живот.

Девет живота, една любов

Когато 15-годишната котка Сесилия се разболяла, стопанинът й Уве Мицшерлих веднага я завел на ветеринар. След като изслушал присъдата на ветеринаря, че на котката не й остава много (страдала от астма и затлъстяване), немецът решил да формализира връзката си със своя домашен любимец.

За целта той наел актриса, която ги венчала. Сесилия, естествено. била пременена с бяла рокля на сватбата. Тези от вас, които имат котки, знаят защо Сесилия изглежда раздразнена на сватбените фотоси.

 

 

 

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари