Везни – Horoskopite.com – зодия везни, всичко за зодия везни, хороскоп, хороскопи, гадаене, магия, зодии, зодиак, зодиите,…

8
Добави коментар
ivo94
ivo94

Този знак е носител на критичен дух, разсъдливост, равновесие и справедливост. Под него са родени руският император Павел I, германският император Фридрих III, Махатма Ганди и др.Везните символизират равновесие и справедливост.Те представляват вътрешното равновесие на природните сили. Скъпоценният камък на Везните е елмазът, който ги пази от лоши влияния. Родените под този знак са мислители, разсъждаващи правилно, но не се стремят да осъществят мечтите си.Освен това родените под знака на Везни имат уравновесен ум и магнетични сили, рядко се издигат до високо обществено положение, те не желаят да станат водачи. Родените под знака Везни обикновено са високи на ръст, слаби стройни и съразмерни. Те имат кестенява коса, сини или кафяви очи, хубава светла кожа, по характер са благородни, любезни горди и добри. Растенията на Везни са – бяла роза, грозде, теменуга, маточина и лимон. Минералите на този знак са белият мрамор, тебеширът и всички бели кварцове.
Жените, родени под знака Везни, обичат да се смеят, те са привлекателни, любезни, чувствени,сърдечни, предани,имат сладък нежен глас, миловидни, гъвкави движения. Те обичат да ги хвалят, дори да ги ласкаят. Имат многобройни обожатели. Те са кокетни, обичат да се закачат, но пазят своето достойнство. По характер са чувствителни, обиждат се лесно, но не са злопаметни. Много обичат удоволствията, но са отлични домакини, верни съпруги и добри майки. За себе си и домакинството харчат прекалено много.
Мъжете са любезни и симпатични, с добри обноски, обичат да се хвалят, рядко държат на обещанията си. Не се задоволяват с малко внимание. Обичат реда, хармонията и симетрията.Трудно вземат решения. Те са благоразумни, колебливи, предпазливи. Не са много доверчиви, съмняват се в хората. Обичат да спорят.Имат практичен усет и затова повечето от тях успяват.