15 яки и забавни цедки за чай – ЛЕКЕТО – интериор, интериорен дизайн, обзавеждане, изкуство, фотография и направи сам идеи.

4
Добави коментар
zserty
zserty

Може би защото идва вече времето на чая или защото за някои хора той се е превърнал вече в целогодишно питие днес ще ви представим 15 яки и забавни торбички за чай. В действителност попарването на чай е популярно от началото на 19 век. По времето на кралица Виктория, всяко уважаващо себе си домакинство е имало цедка за попарване на чай. Въпреки това, някои хора твърдят, че когато използват цедка за попарване  чая на се движи свободно и цедката пречи на аромата между листата . За това цедката трябвало да се пълни на половина, за да остава пространство между чаените листа да набъбнат. Често срещани форми чаени цедки са сферични, конусовидни и цилиндрични, но нас не ни интересуват обикновените неща. Ето защо представяме тези 15 яки и забавни цедки за чай! Коя ти харесва най-много?

1. Г-н чаена цедка

„Г-н Чай е идеален спътник по времето за чай. Напълвате само малките му силиконови панталони и го накисвате в чашата си, оставяте го там за минути и той ще свърши цялата работа, за да се насладите на вашият перфектен чай „(Дизайнер:  Fred & Friends )

2. Чаената цедка робот

“Използвайте този стоманен робот-цедка за чай, за да подготвите любимият си чай. Неговите ръце са идеални за вашата чаена чаша. ” (купи)

3. Пате цедка за чай

„Добавете и веселие в чаената си чаша с тази патешка цедка за чай. Напълнете цедката от неръждаема стомана на око с насипен чай и нека патенцето поплува в топлата вода, докато се постигне желания ефект. „( купи )

4. Листо в саксия цедка за чай

“С дизайн вдъхновен от цвете в саксия, тази уникална цедка-лист е стилен избор за вашият домашен чай. Със своят кафяв капак и зелено пластмасово листо прилича сякаш всеки момент ще разцъфти пред очите ни.” (купи)

5. Плуваща водна лилия за цедка за чай

„Водната лилия спокойно плува на повърхността, докато мрежа от неръждаема стоманена цедка по-долу пуска своя чай. Плаващата водна лилия чаена цедка работи чудесно с всички видове насипен чай и билки. Почистването й е като детска игра, а изработката й е добра и стабилна, за да носи години радост „( купи )

6. Близалка-цедка за чай

“Може да имате чаша прекрасен чай по празниците с тази цедка под формата на близалка. Тези червени и бели линии обгръщат цедката  и я превръщат в любимата цедка за перфектен чай.” (купи)

7. Водолаз четка за чай

„Ела да проучиш по-големият подводен свят на чая с цедката водолаз. Той е подходящ за съдомиялна машина, хранително-безопасно, и „въздушен резервоар“ от неръждаема стомана служи за противотежест, така че можете да го потопите до дълбочината от чашата“( купи )

8. Йети цедка за чай

„Йети цедката за чай е за всички нужди от топла напитка. Йети се разполага в центъра. Просто го пълните с чай и го поставяте на ръба на чашата. Изработен от хранително-безопасен силикон, без петна „(Дизайнер:  Kristin Noell )

9. Жълтата подводница цедка за чай

„Тази жълта подводница трябва да бъде запълнена с насипен чай или билки, които не са“ Бийтълс “ (или бръмбари, поне не за целта). Само да напълните вашата чаша или чайник с вряща вода,  потапяте жълтата подводницата цедка и водата се оцветява наистина ефектно, когато я наблюдаваме през стъклена чаша или чайник. „( купи )

10. Одри цедка за чай

“След дълго и горещо накисване на чаени листа, цветът взема своето вреем за своят капков улов. Тази цедка за чай е празник за всички сетива.” (купи)

11. Чай Титаник

“Чай.Таник™ – държач на торбички за чай.” (купи)

12. Камелия – лист цедка за чай

„Листата и пъпките на растението Камелия са широко използвани за производството на чай, бял чай, зелен чай, и черен чай, всеки с различна степен на окисление.Чай Камелия с плаващо листо цедка, имитира най-пресният листа чай. Топлоустойчивото силикон тяло на цедката има две отделения за чаени листа. „( купи )

13. Чайник цедка за чай

“Цедката за чай тип чайник е наистина очарователна. Тя е един модерен начин за един класически чай!” (купи)

14. Цедка перка на акула

 „Плаващата цедка перка на акула, изглежда като опасно модератерство през опасните води на чая, че и едновременно освобождава сияние от потопения чай, който в случая изглежда като следа останала от жертвата на акулата“ (Дизайн: Pablo Matteoda)

15. Мелодична цедка за чай

“За любителите на птички, на чай и феновете на добрия дизайн. Тази мелодична цедка за чай е част от модерен стоманен комплект подходящ за всяка изтънчена кухня.“ (купи)

Share the post „15 яки и забавни цедки за чай“