Конкурс „Като феите на цветята“

1
Добави коментар
pgp

Вдъхновени от поредицата „Феите на цветята” и книгата „Приказна книга за момичета”, решихме да предизвикаме всички Вас, които умеете да откривате феите на цветята и да живеете като тях.

Ако отглеждате любимо цвете вкъщи и сте украсили градинката си; ако сте направили есенна декорация вкъщи или сте си приготвили ароматни торбички за гардероба; ако сте изработили картички или покани за парти за своите гости или имате хербарий; ако сте си изработили гирлянд от плат, крилца от вестник или корона от сухи цветя; ако сте приготвили рецепта за торта, сладки или вкусна плодова напитка – сега е моментът да ни покажете своето творение. Ще се радваме, ако ни изпратите и стихотворение или кратка история за своята малка фея.

Изпратете ни снимка на онова, което сте сътворили, вдъхновени от живота на Феите на цветята, до 17 декември 2012 г. Ние ще прегледаме всички кандидатури и ще отличим трите най-оригинални и добре изпълнени проекти, за да можем да зарадваме победителите за Коледа.

Първа награда е книга от поредицата „Феите на цветята”. Поощрителните награди за второ и трето място ще бъдат от каталога с детски книжки на издателство „ИнфоДАР”.

Няма ограничение във възрастта за участие. Конкурсът е за всички Вас, които обичате да майсторите и да се забавлявате. Конкурсът не е само за момичета! Спомнете си за килера на Ягодко и за краля на феите – Блатняка.

Хайде, желаем ви късмет и повечко сръчност и фантазия – точно като на фея на цветята!

Краен срок за участие: 17 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.