Как да разпознаеш кога приятелството се е преплело с любовта

45
Добави коментар
news359
news359

Той прекарва доста време с приятелка или колежка. В теб се заражда едно потискащо съмнение, че работата им не е чиста. Естествено, партньорът ти те уверява, че отношенията им са напълно платонически, но ти все пак имаш чувството, че това не е съвсем така. Виж кое показва, че може би си права.

Често говорят по телефона

Дори късно вечер и през почивните дни. Обяснението му е, че тя има сериозни проблеми или, че го търси по работа. Може и така да е, но по-вероятно е просто да си търсят оправдание да се чуят.Много голям показател, че отношенията им не са само приятелски е фактът, че той не разговаря с нея пред теб.

Имали са връзка преди

Не че е невъзможно сега да са само приятели. Но практиката показва, че такива приятелства рядко са „невинни“. Така че, винаги си имайте едно наум относно контактите му с бивши приятелки.

Става нервен в присъствието и на двете

В компания сте, и тя също е там. Мъжът ти започва да се държи неестествено, напрегнато и най-вече – избягва интимност с теб. От друга страна пък въпросната приятелка всячески се стреми да разговаряте. И разпитва предимно за личния ви живот.

Редовно иска услуги от него

Няма нищо лошо в това да помогнеш на приятел. Но в случай, че тя редовно иска да й оправи нещо вкъщи, да й помогне със служебен ангажимент или изобщо нещо, което е удобен повод да прекарат време сами, е твърде вероятно да имат връзка.

Тя няма мъж до себе си

И изобщо не прави усилия да се обвързва. Да, може би сега не й е до връзка, но по-скоро вече си има такава. И то с твоя човек.

Усещаш химия помежду им

Но бъди обективна в тази преценка. Наистина ли има привличане между тях или то е плод на ревността ти? Ако наистина вярваш, че имат нещо повече от приятелство, то може и да си права. Защото женската интуиция много рядко подвежда!/news359

Париж/Франция