Е, няма такава ножица!

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Колкото и да сме фенове на джобните ножчета, честно казано малко ни е омръзнало да виждаме едни и същи през целия си живот. Имаме нужда от разнообразие, от оригинални идеи, които да ни дадат нужната доза самочувствие. Е, мечтите ни се сбъднаха.

Със сигурност се сещате, че във всички многофункционални джобни ножчета, или поне в уважаващите себе си такива, можете да откриете ножичка. Само че тази ножичка почти никога не е от полза, защото е малка, неудобна и всъщност паянтова. Явно това е подразнило и пичовете в Leatherman, които след дълго умуване са създали едно от най-яките неща, които сме виждали наскоро. Всъщност тази джобна ножица е измислена специално за медицински лица, които работят в полеви условия и трябва да умеят да се справят с всякакви сложни ситуации.

С тази джаджа могат да се режат ленти и превръзки, могат да се счупват стъкла чрез специална карбонова част. Комплектът съдържа и гаечен ключ, линийка и какво ли още не. И все пак, не бива да забравяме, че в основата си това чудо е една добре измислена ножица, която може да среже всичко необходимо. Въпреки че все още не е ясно колко точно ще струва, ние вече сме убедени, че една такава джаджа може да ни бъде особено полезна, дори и професиите ни да не изискват бързи и навременни реакции.

Източник: Gizmodo